-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 24

Žalgiriečiai išvyksta į draugišką turnyrą Stambule

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionė Kauno „Žalgirio“ vyrų krepšinio komanda antradienio popietę išvyksta į Stambulą, kur dalyvaus draugiškame šešių komandų turnyre „Rixos Cup“. Lietuvos čempionai Turkijoje sužais trejas rungtynes.
Apdovanojimų ceremonija
Apdovanojimų ceremonija / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Didžiausiame Turkijos mieste rugsėjo 25 ir 26 dienomis žalgiriečiai susitiks su Stambulo „Besiktas“ ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ (Turkija) komandomis. Kitoje grupėje rungtyniaus Pirėjo „Olympiacos“, (Graikija), Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija) ir Kijevo „Budivelnyk“ (Ukraina) klubai. Penktadienį abiejų pogrupių ekipos susigrums rungtynėse dėl penktos, trečios ir pirmos vietų.

„Rengdamiesi sezonui turime duoti žaidybinio laiko mažiau patyrusiems žaidėjams, nes jų komandoje turime nemažai, – prieš išvyką į Stambulą klubo svetainėje internete cituojamas „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Ilias Zouros. – Taip pat žaidybinės praktikos reikia ir krepšininkams, kurie buvo traumuoti praėjusį sezoną. Todėl šiuo metu teigiamas rungtynių rezultatas nėra mūsų tikslas. Svarbiausia yra tobulėti, sunkiai dirbti ir suteikti progą jauniesiems krepšininkams įgyti patirties.“

Į Stambulą „Žalgiris“ išvyko be Lietuvos nacionalinės rinktinės krepšininkų, kurie tik pirmadienį sugrįžo iš Slovėnijoje vykusių Europos pirmenybių.

Su komanda negalėjo keliauti ir Siimas-Sanderis Vene, kuris paskutinėje „Žalgirio“ treniruotėje pasitempė čiurną. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad trauma nėra labai rimta, bet gydytojai puolėjui rekomendavo likti Kaune.

Šeštadienį grįžę į Lietuvą žalgiriečiai rengsis sezono atidarymo rungtynėms su Kazanės „Unics“ ekipa, kurios rugsėjo 30 dieną įvyks „Žalgirio“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius