Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

Žalgiriečiai tapo aktoriais ir filmavosi pieno reklamoje (video, nuotraukos)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ir treneriai akimirkai pamiršo derinius aikštėje ir įsijautė į profesionalių aktorių vaidmenis. Filmavimo grupės nurodymus paklusniai vykdydami žalgiriečiai pasirodė esantys gabūs aktoriai ir sėkmingai nusifilmavo savo naujosios rėmėjos Vilkyškių pieninės reklamoje.
Kauniečiai reklamavo pieno gamintoją
Kauniečiai reklamavo pieno gamintoją. / zalgiris.lt

Nors kur kas įprastesnė aplinka sportininkams yra krepšinio aikštelė, patekę į kamerų sūkurį naujieji aktoriai nesutriko. Atrodė, kad krepšininkai jaučiasi taip, lyg žaistų išvykos rungtynes nepažįstamoje salėje. Po truputį į savo vaidmenis vis sėkmingiau įsijautę žalgiriečiai netruko kibti ir prie improvizacijos, o tuo itin patenkinta liko filmavimo komanda, praneša zalgiris.lt.

Reklamoje imituojamą didžiąją pertrauką, kurios metu treneris Gintaras Krapikas žalgiriečiams vietoj įprasto mineralinio vandens dalijo natūralų Vilkyškių pieninės pieną, nesunkiai galima sumaišyti su tikra pertrauka. Žaidėjai ne tik juokavo, tačiau sveikino ir drąsino vieni kitus, sudarydami tikrą rungtynių atokvėpio minutėlės atmosferą.

Įžaidėjas Mantas Kalnietis tikino, kad tai buvo linksma patirtis, o pienas jam patiko: „Kiek neįprastas amplua, tačiau buvo linksma. Galiausiai reklama visai šauniai pavyko, o ir pienas buvo skanus. Vis dėlto turiu pripažinti, kad krepšinio aikštelėje jaučiuosi geriau.“

„Žalgirio“ rėmėjų gretas ne veltui papildė būtent Vilkyškių pieninė, kuri įsipareigojo mažiausiai 2 metus skirti paramą „Žalgirio“ krepšinio komandai. Vilkyškiuose gaminami produktai neturi įmantrių priedų, kurie pakeistų įprastą ir vartotojų mėgstamą pieno skonį.

Nuo šiol vartodamas Vilkyškių pieninės produkciją kiekvienas gaus ne tik kokybišką ir sveiką prekę, tačiau prisidės ir prie legendinės Kauno ekipos išlaikymo, nes net 10 centų nuo vieno produkto bus skiriama Kauno „Žalgirio“ komandai.

VIDEO: Žalgiriečiai tapo aktoriais ir filmavosi pieno reklamoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius