Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

2013 10 23

Žalgirietis Kšištofas Lavrinovičius: „Mano sugrįžimas atidėtas neribotam laikui“

Traumą besigydantis Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo aukštaūgis Kšištofas Lavrinovičius kasdien laukia gydytojų sprendimo, po kurio krepšininkas galės žengti į aikštę. Kol kas jo treniruotės apsiriboja sunkumų kilnojimu salėje bei minant dviračio pedalus, teigia „Žinių radijas“.
Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius / Tomo Tumalovičiaus nuotr,/Krepšinio širdis

„Aš pats jaučiuosi labai gerai, tačiau gydytojai sugrįžimą atidėjo neribotam laikui ir į aikštę leis grįžti tik tada, kai visiškai sugis kaulas. Tai gali užtrukti vieną savaitę, gali užtrukti ir dvi savaites. Nežinau“, – apie artėjantį sugrįžimą kalbėjo Lietuvos krepšinio rinktinės narys ir žalgirietis K.Lavrinovičius.

Treneriai krepšininkui paruošė individualų planą, pagal kurį jis dirba, kad palaikytų sportinę formą.

„Normalu, kad mano forma nėra pati geriausia, visgi, trys savaitės be krepšinio. Tad tikrai bus ką veikti, kad pasivyčiau komandos draugus“, – sakė Europos vicečempionas ir pridūrė, kad visai „Žalgirio“ komandai yra dar ko siekti.

„Visai komandai dar reikia gerinti žaidimą, tačiau tikiu, kad kiekvieną dieną taip ir bus. Kol kas laiko susižaidimui jie turėjo per mažai, ypač, kai kalbama apie jaunus žaidėjus – jiems reikia kur kas daugiau laiko, kad suprastų, ko iš jų nori treneris. Bet neabejoju, kad žaisime geriau ir geriau“, – „Žalgirio“ galimybėmis neabejojo K.Lavrinovičius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius