-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 20

Žalgirinis naują sezoną pasitiks nauju kostiumu

Jau trečiadienį, spalio 21 dieną, Kauno sporto halėje prasidės naujasis Eurolygos sezonas. Pirmasis mačas su Vilerbano „Asvel“ ekipa taps istorijos dalimi, nes aistruoliai ne tik galės įvertinti naują „Žalgirio“ dainą „Visi Kauno „Žalgirio“ fanai !!!“, bet ir išvysti atsinaujinusį komandos simbolį – Žalgirinį, antradienį pranešė oficiali kauniečių svetainė internete.
Taip atrodė daugiau nei dešimtmetį „Žalgirio“ gerbėjus linksminęs senasis Žalgirinis
Taip atrodė daugiau nei dešimtmetį „Žalgirio“ gerbėjus linksminęs senasis Žalgirinis. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 2 Kostiumas Eurolyga
Zalgiris.lt nuotr./Taip atrodys naujasis Žalgirinis
Naujasis Žalgirinis

Jau daugiau nei dešimtmetį neatsiejamas Kauno „Žalgirio“ rungtynių svečias yra ekipos simboliu tapęs talismanas Žalgirinis. Ir visą tą laiką Žalgirinį vaidina vienas ir tas pats žmogus – Kauno pantomimos teatro aktorius Marius Sekmokas. Ilgus metus senovišką kostiumą vilkėjęs aktorius nuo šiol galės lengviau atsikvėpti ir sirgalius džiuginti platesniu judesių arsenalu.

„Naujasis kostiumas man suteiks kur kas daugiau laisvės, jis yra šimtą kartų patogesnis ir leis atlikti gerokai daugiau judesių. Aišku, kaip šokėjos nešoksiu, nesu ir toks jaunas, tačiau kažką parodyti tikrai galėsiu. Kostiumas buvo siuvamas atsižvelgiant į mano pageidavimus ir senojo trūkumus, tad dabar bus tikrai lengviau. Man „Žalgiris“ yra Kauno talismanas, Lietuvos simbolis. Žalgirinis – tai ne darbas, greičiau hobis“, – apie naujojo kostiumą ypatumus kalbėjo Žalgirinį įkūnijantis M.Sekmokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius