Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 14

„Žalgirio“ gražiausių epizodų TOP 10 (video)

Kauno „Žalgiris“ moka ne tik iškovoti pergales, tačiau ir pradžiuginti aistruolius akiai maloniais metimais, dėjimais bei tiesiog gražiais perdavimais. Jūsų dėmesiui pristatomas pirmųjų dvejų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynių „Žalgirio“ gražiausių epizodų TOP 10.
Baltijos krepšinio lygos (BBL) taurės turnyro finale kovoja Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“.
Kauno „Žalgiris“ trečiadienį išskrenda į Maskvą, kur žais VTB lygos rungtynes su CSKA. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Top 10

Patraukliausi susitikimų momentai atrinkti iš pergalingų LKL rungtynių Kaune su „Aisčių“ ir „Alytaus“ komandomis. Tuos mačus Kauno „Žalgiris“ laimėjo atitinkamai 93:47 ir 97:65.

Įspūdingiausių momentų trejetuke šį kartą akivaizdžiai karaliauja neseniai gimtadienį šventęs Tadas Klimavičius, kurio galingi dėjimai po komandos draugų perdavimų buvo įvertinti pirma ir antra pozicijomis. Trečioji vieta atiteko mažajam, tačiau greičio ir technikos tikrai nestokojančiam Marcusui Brownui, po kurio fantastiško reido ir taiklaus metimo „Žalgirio“ taškų kraitį papildė du, o po baudos metimo – ir trečias taškas.

Už trejetuko ribų šį kartą liko ne mažiau gražūs Mirzos Begičiaus ir Manto Kalniečio, Dainiaus Šalengos bei Ado Juškevičiaus rungtynių epizodai. Įvertinti tai galite ir patys pasižiūrėję SPORT1 televizijos parengtą TOP 10.

VIDEO: Žalgirio gražiausių epizodų TOP 10

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius