Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 22

„Žalgirio“ gynėjas Marcusas Brownas šiemet nebežais

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai jau seniai nebuvo taip galingai pradėję sezono. Dar įspūdingiau, kad jiems tai pavyko be vieno svarbiausių pastarųjų metų komandos ginklų – rezultatyviausio visų laikų Eurolygos žaidėjo Marcuso Browno. Pagalbos iš 36 metų amerikiečio žalgiriečiai artimiausiu metu dar nesulauks – aikštelėje jį vėl pamatysime jau tik kitais metais.
„Žalgiris“ įveikė „Lietuvos rytą“
„Žalgiris“ nori, kad M.Brownas sportinę formą įgautų baigiantis sezonui. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Marcusas po truputį žaisti pradės gruodžio viduryje, bet normaliai prie komandos prisidės tik kitais metais“, – 15min.lt pirmadienį sakė „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Skubinti įvykių neverčia ir situacija. „Žalgirio“ klubas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) laimėjo visas aštuonias žaistas dvikovas, VTB Vieningojoje lygoje – visas tris, o Eurolygoje kaip nugalėtojas aikštelę paliko keturis kartus iš penkių.

„Stengiamės neskubinti įvykių, nes yra tikimybė, kad trauma pasikartos. Ypač kai kol kas viskas neblogai sekasi. Norime, kad žaidėjas visiškai pasveiktų ir įgautų sportinę formą sezono pabaigoje“, – teigė vienas iš „Žalgirio“ vadovų.

P.Motiejūnas pridūrė, kad kelio uždegimas M.Brownui jau praėjo, tačiau sunkiausia tokia amžiaus krepšininkui greitai atgauti sportinę formą.

„Tiek laiko nesportavus užtrunka sustiprinti raumenis ir atgauti sportinę formą. M.Brownas šiuo metu sportuoja pagal individualią programą ir bando įsivažiuoti. Komandai Marcusas padeda tiek kiek gali, ir tikrai labai nori grįžti, tačiau metai ne tiek, traumos ne taip greitai gyja“, – teigė P.Motiejūnas.

Šiame sezone M.Brownas žaidė tik dvejas LKL lygos rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleido 15 minučių ir pelnė 6,5 taško.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius