-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 20

„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ dvikova pajūryje – be sirgalių palaikymo

Lietuvos krepšinio lygos sezono išvakarėse amžini varžovai - „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“ - ietis kryžiuoja pajūryje. Čia trečius metus rengiamas Vlado Garasto taurės turnyras - proga pasitikrinti, kuri komanda šį sezoną bus pranašesnė. Tačiau palaikyti saviškių į pajūrį klubų fanai neatvyko.
Kauno "Žalgiris" šventė pergalę
Palaikyti Kauno "Žalgirio" į pajūrį fanai neatvyko / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Klaipėdos patrulių rinktinės pareigūnai jau prieš kurį laiką ruošėsi krepšinio sirgalių šturmui pajūryje. Prie „Švyturio“ arenos sutelktos jų pajėgos galimiems fanų susirėmimams malšinti. Tačiau visai prieš varžybas gauta informacija, kad „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ fanų klubai į Klaipėdą neatvys.

Kad jiems nereikia rezervuoti vietų, prieš rungtynes informuoti ir Klaipėdos „Švyturio“ arenos administratoriai. Priežastis, kodėl fanai neatvyko į pajūrį palaikyti savo komandų – nemenkos išlaidos.

„Kelionė į Klaipėdą dėl draugiško turnyro fanams būtų per didelė prabanga. Juolab, kad mūsų klube labai daug studentų. Visi skaičiuoja. O dabar kaip tik tenka nemažai išleisti šio sezono  abonementams“, – pasakojo  Žalgirio“ fanų klubo „Žaliasis legionas“ prezidentas Vaidas Plauška.

Rugsėjo viduryje startavusi prekyba 2014-2015 m. krepšinio sezono abonementais ypač paplonino „Lietuvos ryto“ fanų kišenes. Už galimybę visą sezoną stebėti savo komandos favoritės rungtynes tenka pakloti daigiau nei 700 litų. Kauno komandos fanai abonementus gali įsigyti už du ar net tris kartus mažesnę kainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius