-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 25

„Žalgirio“ krepšininkai sirgalius su Kalėdomis sveikina itin išradingai ir interaktyviai

Šventų Kalėdų ir artėjančių Naujųjų metų proga Kauno „Žalgiris“ nuoširdžiai sveikina komandos rėmėjus, aistruolius ir visus krepšinio mėgėjus. Šį kartą linkėdami gražių švenčių žalgiriečiai prisiminė savo vaikystės Kalėdas ir pasidalino pasakojimais, kuriuos galite išvysti apsilankę elektroninėje „Žalgirio“ rūbinėje.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Šv. Kalėdų proga palaikantiems mūsų mylimą komandą norėčiau palinkėti ir toliau būti tokiems ištikimiems. Visiems mums norisi pergalių ir gražaus žaidimo, tačiau juk sezonas ne visada būna lygus. Linkiu, kad tikėtumėte tuo, ką mes darome, o mes tikimės, kad Jūs mus labai stipriai palaikysite ir padėsite mums pasiekti tuos tikslus, kuriuos esame sau išsikėlę. Laimingų Šv. Kalėdų ir gerų ateinančių metų!“, – linkėjo „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas, prieš tai papasakojęs pamokantį nutikimą iš savo vaikystės.

Elektroninėje „Žalgirio“ rūbinėje galima rasti visų žalgiriečių video sveikinimus. Paspaudus ant žaliųjų kojinių Lietuvos čempionai ne tik pasveikins visus su šventėmis, bet ir papasakos daug įdomių istorijų.

Šarūnas Jasikevičius atskleis savo mėgstamiausią Kūčių patiekalą, Willas Cherry neatsispirs pagundai dar kartą išbandyti kadaise po eglute rastą žaidimą, o Darius Songaila prisimins, kaip tėvai buvo užmaskavę solidžią dovaną.

Kaip Kūčių vakarą leidžia Estijoje papasakos Siimas-Sanderis Vene. Tuo tarpu Robertas Javtokas dalinsis lietuviškų kalėdinių tradicijų ypatumais, Edgaras Ulanovas išsamiai apibūdins ant savo Kūčių stalo atsirandančius skanėstus, o Jamesas Andersonas, Artūras Gudaitis ir Paulius Jankūnas pabandys atsiminti, nuo kada jie pradėjo atpažinti Kalėdų senelio balsą.

Visų žalgiriečių papasakotas istorijas ir sveikinimus galite rasti „Žalgirio“ elektroninėje rūbinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius