Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 01 /14:39

„Žalgirio“ krepšinio klubą rems „Kauno tiltai“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas turi dar vieną rėmėją. Pirmadienį Kauno savivaldybėje rėmimo sutartį su „Žalgiriu“ pasirašė bendrovė „Kauno tiltai“.
Sutarties pasirašyme
Rėmimo sutarties pasirašyme: (iš kairės) P.Motiejūnas, G.Cvilikas, A.Kupčinskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paramos sumos abi šalys neatskleidė.

Bendrovės „Kauno tiltai“ generalinis direktorius Giedrius Cvilikas sakė, kad ir klubas, ir įmonė turi ilgametę istoriją, todėl turi padėti vieni kitiems. „Kai kitiems atsitinka kažkas bloga, dažnai bėgame į krūmus. Nenorime tokie būti. Mūsų įmonei jau 65 metai. Abi organizacijos turi ilgą istoriją. Reikia padėti vieni kitiems“, – kalbėjo G.Cvilikas.

„Žalgirio“ klubo vadovas Paulius Motiejūnas teigė, kad tai ilgalaikė sutartis. „Ieškome generalinio rėmėjo, keliame jam didelius reikalavimus. Kol tokio nerandame, mažiname reikalavimus ir stengiamės rasti daugiau mažesnių rėmėjų. Norime pabrėžti, kad tai svarbus žingsnis, bet dar reikia suremti pečius ir rasti daugiau padedančiųjų komandai“, – teigė P.Motiejūnas.

Jis padėkojo Kauno savivaldybei, kad ji tarpininkavo derybose su „Kauno tiltais“.

Kauno meras Andrius Kupčinskas teigė, kad savivaldybė stengiasi miesto komandai padėti ne tik lėšomis iš biudžeto. „Kai išėjo didysis bankininkas ieškojome visokių būdų, kad neliktume prie suskilusios geldos, kad išgelbėtume komandą iš to liūno, prie kurio privedė neatsakingas rėmimas. Buvo duodamos paskolos, kurios vadintos rėmimu, to rezultatus dabar ir matome“, – kalbėjo A.Kupčinskas, turėdamas omenyje laikotarpį, kai „Žalgirio“ savininkas buvo dabar besislapstantis nuo teisėsaugos bankininkas Vladimiras Romanovas.

Spalį „Žalgirio“ klubas pasirašė paramos sutartį su įmone „Utenos alus“.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius