-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 29

„Žalgirio“ sirgalius paniekinęs, bet vėliau savo žodžių išsižadėjęs Vladimiras Romanovas supykdė rusų žurnalistus

Kas meluoja – Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas ar Rusijos žiniasklaida?
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sporto tinklalapis Championat.com neseniai citavo verslininko žodžius, kuriais „Žalgirio“ gerbėjai buvo išvadinti priešais.

„O kam su jais šnekėtis? Ir su kuo – su savo priešais? Sirgaliai kaip tauta – kur juos vesi, ten jie eis“, – V.Romanovo žodžius citavo rusai.

V.Romanovui ši publikacija nepatiko. Lietuvos žurnalistus jis bandė įtikinti, kad žodžiai buvo išimti iš konteksto ir kad niekad „Žalgirio“ gerbėjų priešais nevadino.

„Sirgaliai – dalis komandos, kaip jie gali būti priešai? Kažkas ištraukė iš konteksto ir padavė“, – aiškino V.Romanovas.

Vis dėlto žodžių karas tuo nesibaigė. Championat.com kolektyvą papiktino tokie V.Romanovo pareiškimai. Rusai teigė turį interviu įrašą.

„Mes turime visą V.Romanovo interviu garso įrašą ir jei reikės, galėsime jį pateikti ne tik kolegoms Lietuvos žurnalistams, bet ir kitoms suinteresuotoms pusėms“, – rašo Championat.com.

Beje, sirgalių išvadinimas priešais minėtame interviu nebuvo vienintelis neigiamas V.Romanovo atsiliepimas apie Lietuvą.  

Paklaustas, ar dažnai Lietuvoje tenka susidurti su tautinėmis problemomis, V.Romanovas dėstė: „Supraskite, Romanovai ten gyvena tūkstančius metų. Nėra Lietuvoje jokių etninių lietuvių – jie visi išeiviai iš kažkur. Lenkijos, Baltarusijos... Grynų lietuvių nėra. Tik Romanovai (juokiasi).“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius