Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 31

„Žalgirio“ treneris Illias Zouros po pralaimėjimo VEF: „Puolimo veiksmus šlifavome vos valandą“

Šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ komanda Stepono Butauto taurės finale 70:72 nusileido Rygos VEF ir neiškovojo pirmojo sezono trofėjaus. Po rungtynių žalgiriečių treneris Illias Zouros teigė, kad tai natūralu, nes komanda dar normaliai nesitreniravo.
Paulius Jankūnas ir Illia Zouros
Paulius Jankūnas ir Illias Zouros / Evaldo Šemioto nuotr.

„Žalgirio“ treneris pabrėžė, kad šiandien komanda žaidė daug geriau negu vakarykštėse rungtynėse: „Šiandien esu kur kas labiau patenkintas savo žaidėjais, nei vakar. Mes esame pasirengimo periode, o šį kartą turėjome labai geras pratybas. Mūsų jauni žaidėjai gavo gerų pamokų. Nepamirškite, kad labiau patyrę Tadas Klimavičius ir Paulius Jankūnas sugrįžta po sunkių traumų. Jie nežaidė gana ilgą laiką.“

Illias Zouros teigimu jis kol kas negali iš žaidėjų reikalauti puikių rezultatų: „Finale visi mano auklėtiniai rodė susikoncentravimą, todėl esu labai laimingas. Nepaisant rezultato. Pamatėme savo silpnuosius taškus, tad žinosime, kur turime tobulėti. Puolant mums dar trūksta savitarpio supratimo, bet tai – natūralu. Puolimo veiksmus prieš sezoną šlifavome vos vieną valandą! Tarkime, situacija su aikštės gynyba. Mes žaidėme prieš taip besiginančią komandą, nors to dar nė nesimokėme. Mus dar trūksta treniruočių. Todėl negaliu reikalauti puikių rezultatų“.

Tėvo garbei rengiamą turnyrą laimėjęs Ramūnas Butautas džiaugėsi, kad toks turnyras apskritai yra rengiamas: „Pirmiausia norėčiau padėkoti turnyro rengėjams. Man be galo malonu, kad mano tėvą prisimena, kad taip įprasminamas jo atminimas. Šis laikas gana ankstokas žaisti rungtynes, dar tik vyksta fizinis pasirengimas, todėl ačiū visiems dalyviams, kad sutiko jame išmėginti jėgas. Nors finalo rungtynės su „Žalgiriu“ buvo labiau simbolinės, nes ir mums, ir žalgiriečiams trūksta būrio pagrindinių žaidėjų, man be galo malonu, kad varžybas laimėjo būtent mano treniruojama komanda“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius