Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 18

„Žalgirio“ treneris liko be ratų

Finansinių nepriteklių kamuojamam Kauno „Žalgiriui“ suduotas dar vienas smūgis – nuo ilgapirščių trečiadienį nukentėjo ekipos vyriausiasis treneris.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / „Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį apie 8 val. ryto iš savo namų į lauką išėjęs „Žalgirio“ vedlys Gintaras Krapikas  apstulbo – klubo jam skirtas automobilis Renault Laguna buvo be ratų ir stovėjo ant keturių plytgalių. Treneris nedelsdamas apie vagystę pranešė policijos pareigūnams. Jiems G.Krapikas pasakojo, jog praėjusiais metais pagamintą automobilį prie Taikos prospekto 84-ojo namo pastatė antradienį vakare, apie 21 val. Veikiausiai naktį vagišiai nugvelbė visus keturis lengvojo lydinio ratus su padangomis. Prarastą turtą G.Krapikas įvertino 6 tūkst. Lt.

„Automobilis nepriklauso treneriui, jį yra skyręs mūsų klubo rėmėjas, kuris dėl šios vagystės patyrė finansinių nuostolių. Tuo tarpu mes irgi turėsime vargo dėl įvairių formalumų tvarkant su draudimu susijusius reikalus“, – tvirtino Kauno „Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris.

Dainavos policijos komisariate dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nors automobilyje įrengta signalizacija, pareigūnai spėja, jog ji galėjo ir nesuveikti, mat vagišiai nelindo į mašinos vidų.

„Ikiteisminis tyrimas tik pradėtas, tad įtariamųjų nustatę dar nesame, – teigė Dainavos policijos komisariato viršininkas Egidijus Kriaučionis. – Galbūt yra žmonių, kurie tą naktį pastebėjo ką nors įtartina. Juk keturių ratų nenusineši rankomis. Nusikaltėliai turėjo juos pakrauti ir išsivežti. Žmones, ką nors pastebėjusius, prašyčiau paskambinti į policiją.“

Jei policijai pavyks sugauti ilgapirščius, jiems už šį nusikaltimą grės viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki 3 metų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius