Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 25

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas: „Apie Šarūno Jasikevičiaus atėjimą į komandą aš nieko nežinau“

Lyg krepšinio bombos sprogimo ratilai – tokia informacija antradienį vilnijo per visą Lietuvos žiniasklaidą, sužinojus, jog vos ne ant vinies sportbačius kabinęs Šarūnas Jasikevičius nuo pirmadienio vilkės Kauno „Žalgirio“ krepšinio ekipos marškinėlius. „Nežinau, kas iš kur ištraukė tokią informaciją. Aš nieko nežinau“, – 15min.lt sakė „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip gripo epidemija šiandien paplito vieno šalies interneto portalo paskelbta jo informatorių žinia, kad vienas tituluočiausių ir pastarojo dešimtmečio žinomiausių šalies krepšininkų Š.Jasikevičius netrukus vilkės „Žalgirio“ aprangą ir ateinantį pirmadienį išbėgs į aikštę ekipos sezono atidarymo rungtynėse. Kauniečiai savo žiūrovų akivaizdoje kitą pirmadienį 18.10 val. susigrums su rusų Kazanės „Uniks“ komanda.

„Žalgirio“ vadovas nežino apie Š.Jasikevičiaus atėjimą

„Dėl Šarūno Jasikevičiaus galiu tik pasakyti – jam atviros durys... Viskas yra likę nuo tų senų laikų, kai mes derėjomės. Tada mes kalbėjome, tačiau nieko nesusitarėme. Jei jūs norite kažką išgirsti apie tai plačiau, tai pasakysiu: su garsiu krepšininku aš jau seniai nesu kalbėjęs – nei šiuo, nei kitais klausimais. O gal čia agento žinios? Gal jis ten ką planuoja? Neturiu ką komentuoti, nes nėra ką pasakyti – mano žiniomis, nieko naujo nevyksta. Šarūnui yra žinomos mūsų sąlygos – gal staiga pasikeitė jo planai? Bet man niekas nieko nesakė“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

37 metų 193 cm ūgio įžaidėjas vasarą atmetė daugkartinio Izraelio čempiono Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) pasiūlymą. Š.Jasikevičius yra sakęs, jog norėtų rungtyniauti tame klube, kuriame galėtų mėgautis krepšiniu. Per karjerą įžaidėjas vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“, Liublianos „Olimpija“ (Slovėnija), „Barcelona“ (Ispanija), Tel Avivo „Maccabi“, „Indiana Pacers“, „Golden State Warriors“, Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija), Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) komandų aprangą.

Š. Jasikevičius pernai Londono olimpiadoje atstovavo Lietuvos rinktinei, tačiau šįmet prisidėti prie nacionalinės ekipos atsisakė. 

„Kol kas neaišku ir dėl naujo „Žalgirio“ rėmėjo. Nors buvo kalbų apie ukrainiečių „Privatbank“ paramą, bankininkai kol kas nepasakė „ne“, tačiau nepasakė ir „taip“. Visi reikiami dokumentai yra sutvarkyti ir laukiame jų pozicijos“, – kalbėjo „Žalgirio“ vadovas.

K.Lavrinovičius tikrai lieka

P.Motiejūnas oficialiai patvirtino, kad klube lieka Kšištofas Lavrinovičius. Tačiau apie galiojančio kontrakto sąlygas klubo direktorius ir žaidėjas dar nešnekėjo.

K.Lavrinovičius turi dar metus galiojančią sutartį su „Žalgiriu“, kurią jis pasirašė dar tuomet, kai komandai vadovavo bankrutavusio Ūkio banko savininkas Vladimiras Romanovas. Po šio sezono P.Motiejūnas sakė, kad bus kalbamasi su visais krepšininkais, kurie turi galiojančias sutartis, ir jų bus prašoma susimažinti algas.

„Kol vyko čempionatas, nebuvo kaip su Kšištofu apie tai šnekėti – ne tas jam galvoje buvo. Per šią savaitę tikiuosi pasikalbėti“, – teigė „Žalgirio“ direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius