-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 29

Kauno „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas: „Dabar nuotaikos labiau neigiamos, nei teigiamos“

Iki Lietuvos krepšinio lygos (LKL) atkrintamųjų varžybų starto liko vos viena diena. Pirmieji žais titulą ginantys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kurie pirmame ketvirtfinalio serijos mače namie priims Pasvalio „Pieno žvaigždžes“.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mūsų netenkina ketvirtoji vieta. Pralaimėtos rungtynės ir namie, ir išvykoje komandoms, kurioms negalima pralaimėti. Po reguliaraus sezono nuotaikos tikrai daugiau neigiamos, negu teigiamos“, – pokalbį „Žinių radijo“ laidoje „LKL dienoraštis“ pradėjo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

– Analizavote, kodėl taip atsitiko? Kur padarytos didžiausios klaidos?

– Analizuosime po sezono. Jis dar nesibaigė. Kai baigsime varžybas, žinosime, kurioje vietoje esame, tada ir darysim išvadas.

– Numatomame pusfinalyje su „Lietuvos rytu“ žaistumėte tik iki dviejų pergalių. „Žalgiriui“ tai privalumas?

– Reikia žaisti ir laimėti. Mes turim tikslą būti pirmi. Nėra skirtumo kur žaisti, kada žaisti ir kiek žaisti. Svarbu laimėti.

Reikia žaisti ir laimėti. Mes turim tikslą būti pirmi. Nėra skirtumo kur žaisti, kada žaisti ir kiek žaisti. Svarbu laimėti.

– Paskutinėse LKL čempionato reguliaraus sezono rungtynėse su „Lietuvos rytu“ to padaryti nepavyko. Krepšininkai nepalūžo psichologiškai?

– Mums visas sezonas nėra lengvas ir ne toks, kokio norėtųsi. Nelaimėta Lietuvos krepšinio federacijos taurė – užimta tik trečioji vieta. Ir Eurolygos Top 16  etape pasirodymas galėjo būti geresnis. Bet sezonas dar nesibaigė. Komanda dirba, nes žino, kad dar yra ką laimėti.

– Trečiadienį pradedate seriją su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“. Nebus taip, kad žaidėjai mintyse jau bus pusfinalyje?

– Žinoma, kad ne. „Pieno žvaigždės“ stipri komanda, nepaisant to, kad užėmė tik 5 vietą LKL čempionate. Geri žaidėjai, geras treneris. Tikrai ruošiamės ir galvojam tik apie Pasvalį, į pusfinalį mintys dar nėra nukreiptos. Privalome laimėti abejas rungtynes, kad turėtume daugiau laiko pasiruošti pusfinaliui.

– Žiūrint į nuovargio foną – jis matomas komandoje, ar visi pakankamai sveiki ir žvalūs?

– Po traumų žaidėjai dar tik atsigauna. Daug laiko nežaidė ir V.Čižauskas, ir Š.Jasikevičius, ir M.Pocius. Reikia laiko, bet nėra taip, kad jaustųsi nuovargis. Pasiruošimui laiko yra pakankamai ir viskas gali būti padaryta.

– Grįžtant į praėjusį šeštadienį – ko pritrūko „Žalgiriui“ iki pergalės? Kur pagrindinė pralaimėjimo priežastis?

– Nenoriu apie tai kalbėti. Yra kaip yra. Žiūrim į priekį, ne atgal.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius