-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 26

„Žalgirio“ vadovu įvardijamas Modestas Paulauskas: „Žalgirio“ akcijos? Neturiu aš jokių akcijų“

Keturiolika metų Kauno „Žalgirio“ krepšinio klube žaidęs, o po to ir ekipą treniravęs vienas iš garsių žalgiriečių Modestas Paulauskas akyse nėra matęs jokių jam pažadėtų verslininko Vladimiro Romanovo Kauno ekipos akcijų. „Jokių akcijų aš neturiu. Pats laukiu bent kokių žinių“, – sakė 67-erių legendinis krepšininkas M.Paulauskas, Europos čempionatuose iškovojęs ne vieną apdovanojimą bei 1972 metais Miunchene tapęs olimpiniu čempionu.
Modestas Paulauskas
Modestas Paulauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunkite ir jūs, spauskite LIKE.

Dar prieš porą savaičių bankininkas ir „Žalgirio“ savininkas V.Romanovas, griūvant jo imperijai, pareiškė, kad atsisako turimų 75 procentų akcijų bendraminčių naudai.

Kauno savivaldybėje, negavęs prašomų 10 mln. litų ekipos išlaikymui, V.Romanovas garsiai pareiškė, kad jis jau nebėra komandos savininkas, kad klubo valdymas bus perduotas patikimiems žmonėms.

„Aš jau ne savininkas. Ekipos valdymas perduotas patikimiems žmonės, su kuriais dirbome pastaruosius trejus metus. Tai krepšinio veteranai – Modestas Paulauskas, Vitoldas Masalskis“, – demonstratyviai aiškino V.Romanovas.

Viešumoje arogantiškai išsišokti mėgstantis V.Romanovas po kelių valandų išplatino pranešimą, kad visos akcijos už simbolinę kainą bus parduotos naujiems klubo vadovams.

„V.Romanovas ir toliau žada padėti „Žalgiriui“, tačiau ketina pasitraukti į šalį, kad nekliūtų politikams. Jau kitą savaitę „Žalgirio“ akcijos už simbolinę kainą bus perduotos trims „Žalgirio“ veteranams. Pats V.Romanovas pasiliks nedidelę akcijų dalį arba jų atsisakys iš viso“, – buvo skelbiama pranešime.

„Aš gyvenu Šakių rajone, mane informacija pasiekia tik per televiziją ar žurnalistus. Tad tikrai mažai ką žinau... Kas darosi „Žalgiryje“? Patikėkite, jūs, žurnalistai, daugiau žinote už mane. Va, sėdžiu prie televizoriaus ir gaudau naujienas“, – aiškino prieš porą savaičių nauju ekipos savininku įvardintas „Žalgirio“ garbės klubo narys M.Paulauskas.

Jis nežinojo, ar akcijas gavo „Žalgirio“ ekipos direktoriaus pareigas einantis Vitoldas Masalskis, o pastarasis į portalo 15min.lt skambučius neatsiliepė. „Žalgirio“ ekipos komunikacijos vadovas Almantas Kiveris teigė, kad kol kas jokių duomenų apie akcijų perdavimą jis neturi.

„Tvarkoma viskas. Kai tik bus rezultatas, mes informuosime. Dabar nieko pasakyti apie akcijų perdavimą“, – aiškino A.Kiveris.

Tuo tarpu M.Paulauskas teigė, kad su juo apskritai nėra deramasi ir apie akcijų perdavimą jam nekalbama.

– Tai net nežinote, kada jums bus perduotos ekipos akcijos?, – 15min.lt paklausė M.Paulausko.

– Aš neturėjau jokių konkrečių kalbų dėl „Žalgirio“ akcijų su ponu V.Romanovu. Jis mane neinformavo apie jokių akcijų perdavimą. Aš laukiu, bet nieko nežinau. Mano santykis su V.Romanovu paprastas – esu girdėjęs per spaudą minint Modesto Paulausko pavardę, bet tuo viskas ir baigėsi.

– Tačiau jūs sutiktumėte perimti „Žalgirio“ akcijas?

– Žinote, su šiuo klausimu jūs mane spaudžiate prie sienos. Reikėtų labai gerai pagalvoti, pasitarti su šeima ir teisininkais. Dabar mane „prigavote“ – negaliu atsakyti.

– Bet jau porą savaičių kalbama apie akcijų perdavimą ir minima jūsų pavardė. Jums tai neturėtų būti netikėta.

– Man netikėta, nes jokių pasiūlymų perimti „Žalgirio“ akcijų aš taip ir nesulaukiau. Kol kas aš „Žalgiryje“ esu kaip garbės klubo narys, ekipos veteranas.

 

 

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius