Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 08

„Žalgiris“ direktorius Paulius Motiejūnas: Sonny Weemso atvykimas nereiškia, jog nebeliko vietos Jonui Mačiuliui

Kauno „Žalgirio“ klubas pasinaudojo Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lokautu. Lietuvos čempionai vienam sezonui sukirto rankomis su gynėjo ir puolėjo pozicijose galinčiu žaisti amerikiečiu Sonny Weemsu.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis ir toliau domina „Žalgirio“ vadovus. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Nors 25 metų 198 cm ūgio krepšininkas geba rungtyniauti dviejose pozicijose, „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas portalui Krepsinis.net patikino, jog legionierius buvo pirktas į puolėjų grandį.

„S.Weemso pavardė mums buvo įstrigusi iš karto. Apie jį susidarėme įspūdį iš ryškesnių jo rungtynių praėjusio NBA sezono metu. Be to, jis jaunas, atitinka mūsų strategiją. Taip pat mums patiko jo asmeninės savybės“, – tvirtino P.Motiejūnas.

Pastaruoju metu su „Žalgiriu“ buvo siejama be kontrakto esančio lietuvio Jono Mačiulio pavardė. Nors lengvojo krašto pozicijoje kauniečiai jau turi ne tik S.Weemsą, bet ir Mindaugą Kuzminską ir taip pat puolėju galintį žaisti Martyną Pocių, „Žalgiryje“ praeityje jau žaidusio J.Mačiulio kandidatūra neatmetama.

„S.Weemso atvykimas tikrai nereiškia, kad Jono (Mačiulio, – red. past.) nebus komandoje kitą sezoną“, – portalui Krepsinis.net sakė P.Motiejūnas.

Paklaustas apie Ispanijos žiniasklaidos informaciją, jog „Žalgiris“ domisi buvusiu Madrido „Real“ aukštaūgiu D'oru Fischeriu, Kauno ekipos vadovas tradiciškai gandų nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius