Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 18

„Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“ iškovojo pergales

Lietuvos krepšinio lygos čempionate dešimtą iš eilės pergalę iškovojo vienvaldžiai lyderiai – Kauno žalgiriečiai. Laimėjo ir „Lietuvos rytas“.
LKL logotipas
LKL logotipas

LKL lyderiai iki ilgosios pertraukos turėjo vargo su „Kauno“ klubu. Tiesa, žalgiriečių ekipoje nebuvo D.Collinso ir T.Watsono, o lyderio vaidmens šį sykį ėmėsi O.Samhanas. Jis pelnė 11 taškų ir buvo rezultatyviausias nugalėtojų ekipoje. Po 10 taškų pelnė M.Kalnietis ir P.Jankūnas, pastarasis po krepšiais sugriebė dar ir 11 kamuolių.

Galutinis susitikimo rezultatas 73:59, nors po dviejų kėlinių rezultatas dar buvo lygus 37:37. „Kauno“ ekipoje, kuri turi 4 pergales ir patyrė jau 7 pralaimėjimus, rezultatyviausias buvo 27 taškus surinkęs Š.Vasiliauskas.

„Lietuvos ryto“ krepšininkai, kurie turnyre kol kas yra treti, nugalėjo „Perlo“ penketą. Ir čia iki trečio kėlinio vyko apylygė kova. Tačiau per trečią ketvirtį LKL čempionai padidino persvarą ir jų pergale nebereikėjo abejoti. Be K.El–Amino ir A.Jomanto „Lietuvos rytas“ iškovojo septintą šio sezono pergalę – 83 65. Pagirtiną sportinę formą demonstruoja legionieriai – K.Bajramovičius pelnė 17, M.Bjelica – 15 taškų. J.Valančiūnas surinko 12 taškų ir 13 kartų atkovojo kamuolį. „Perlo“ ekipoje rezultatyviausi buvo po 17 taškų pelnę A.Viskontas ir E.Bendžius.

Pagirtinai sužaidę paskutinį dvikovos kėlinį pergalę iš Palangos parsivežė Vilniaus „Sakalai“. Jie 73:66 įveikė „Naglio–Adakrio“ komandą. Paskutinį kėlinį vilniečiai laimėjo 8 taškais. Juos į pergalę vedė V.Sirvydis – 23 taškai. Palangos ekipoje rezultatyviausiai žaidė po 15 taškų surinkę M.Reminas ir L.Mikalauskas.

Sekmadienį LKL čempionate bus žaidžiamos vienerios rungtynės – nesėkmių persekiojama „Šiaulių“ ekipa namuose susitiks su Kėdainių „Nevėžiu“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius