Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 28

„Žalgiris“ iš naujo burs komandą

Kauno „Žalgiris“ nebeliko skolingas savo žaidėjams. Trečiadienį Ūkio banko investicinei grupei (ŪBIG) į klubo sąskaitą pervedus kiek daugiau nei 5 mln. litų, žaidėjams bei treneriams šiandien buvo išmokėti vėluojantys atlyginimai už šį sezoną.
Rezultatyviausias buvo Jonas Mačiulis (pelnė 29 taškus)
„Žalgiris“ / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Visi žalgiriečiai dar sausio mėnesį tapo laisvaisiais agentais. Tokį statusą tada jie įgavo klubui laiku nevykdant savo įsipareigojimų.

Nepaisydami to, žalgiriečiai liko Kaune iki sezono pabaigos. Dabar išmokėjus atlyginimus, su krepšininkais bus deramasi dėl naujų sutarčių, tačiau jos nebebus tokios išpūstos kaip pernai.

„Nebenorime kristi į tą pačią balą, – ketvirtadienį vakare tinklalapiui BasketNews.lt sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. – Norime, kad žaidėjai liktų, bet turime persvarstyti kainas. Negalime žadėti didelių algų, o sezono pabaigoje vėl turėti tokią situaciją.“

Geriausiai mokami „Žalgirio“ krepšininkai šį sezoną, kai klubą užklupo krizė, sutiko 25 proc. susimažinti atlyginimus. Kitą sezoną jie greičiausiai rungtyniaus užsienyje.

„Esame dėkingi krepšininkams už šį sezoną, bet negalime bet kokia kaina bandyti jų išlaikyti, kaip buvo pernai“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Vienas brangiausių „Žalgirio“ krepšininkų Jonas Mačiulis portalui delfi.lt patvirtino, kad vasarą kels sparnus į užsienio komandą.

Anot „Žalgirio“ vadovo, sutartis su klubu kitam sezonui turi Šarūnas Vasiliauskas, Žygimantas Janavičius, Povilas Butkevičius ir Artūras Milaknis. Greta jų bus buriami lietuviai.

P.Motiejūnas patvirtino, kad sutartis baigėsi ir su treneriu Gintaru Krapiku. Kokia stratego ateitis, paaiškės pasikalbėjus su naujuoju klubo savininku Vladimiru Romanovu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius