-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 25

„Žalgiris“ laukia sutarties su Illias Zouros, o trenerio agentas teigia, kad graikas tikrai grįžta į Kauną

Kauno „Žalgirį“ artėjančiame sezone į pergales greičiausiai ves Ilias Zouros. Stratego agentas Obradas Fimičius pranešė, jog graikas po dviejų metų pertraukos sugrįžtą į Lietuvą. Žalgiriečių vadovas Paulius Motiejūnas laukia tik pasirašyto kontrakto ir tada skelbs oficialią žinią.
Iliasas Zourosas
Iliasas Zourosas / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

„I.Zouros sugrįžta į „Žalgirį“, – „Twitter“ paskyroje parašė O.Fimičius.15min.lt jau ankščiau rašė, kad vienu iš pagrindinių kandidatų vadovauti kauniečių ekipai yra Graikijos specialistas.

I.Zouros „Žalgiriui“ vadovavo 2011 metais, tačiau 2012-ųjų sezono pradžioje neįtiko tuometiniam Kauno klubo savininkui Vladimirui Romanovui ir šis graiką atleido. Motyvas – strategas labiau dėmesį skyrė jo vadovaujamai Graikijos krepšinio rinktinei nei „Žalgiriui“ ir ekipa nepasirengė sezonui.

„Žalgirio“ komandos vadovas P.Motiejūnas teigė, kad kol kas negali patvirtinti žinių, kurias paskelbė agentas, tačiau ir neneigė, jog derybos baigėsi be rezultatų.

„Derybos baigiasi sėkmingai tada, kai yra pasirašytos sutartys. Kol kas „Žalgiris“ sutarties su specialistu neturi, todėl negaliu sakyti, kad I.Zouros yra „Žalgirio“ treneris. Palaukiame vieną arba porą dienų ir tada viskas bus aišku – ar turėsime jo parašą po kontraktu. Kai nėra konkretumo, negaliu ką nors plačiau kalbėti. Manau, kai tik turėsime sutartį, klubas būtinai visus informuos“, – aiškino P.Motiejūnas.

I.Zouros prie „Žalgirio“ vairo stojo 2011 metų sausį, kuomet pakeitė atleistą Aco Petrovičių. Specialisto vadovaujamas Kauno klubas laimėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) pirmenybes bei Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurę.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius