Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 07

„Žalgiris“ neigia, kad Sonny Weemsas gali palikti Kauną: „To nesuprastų nei sirgaliai, nei...“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas neigia, kad sezono viduryje gali atsisveikinti su komandos lyderiu Sonny Weemsu. Kaip trečiadienį 15min.lt sakė klubo sporto direktorius Vitoldas Masalskis, toks „Žalgirio“ sprendimas būtų nesuprantamas, o tokius Italijos spaudos pranešimus jis įtarė esant specialiu gandų platinimu.
Sonny Weemsas
Sonny Weemsas žiba „Žalgirio“ komandoje. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šurmulį Lietuvoje trečiadienį sukėlė didžiausio Italijos sporto dienraščio „Gazzetta dello Sport“ publikacija, kad „Sonny Weemsas buvo pasiūlytas Sienos „Montepaschi“ klubui“. Italijos čempionai šiuo metu išgyvena tikrą traumų epidemiją ir yra siejami ne su vienu Europoje žinomu krepšininku.

„Realiai S.Weemsas su „Žalgiriu“ turi pilną kontraktą iki sezono pabaigos. Tokį mums svarbų žaidėją paimti ir kažkam atiduoti? Nežinau, to nesuprastų nei sirgaliai, nei... Tai yra gandai. Kažkas juos turbūt specialiai eskaluoja. Ir tai vyksta rungtynių dieną. Mums nesuprantama, kad šiandien vyksta tokie dalykai. Žaidėjams kaip tik reikia susikaupti. Laukia svarbios rungtynės, žaidžiam namuose su komanda, kuri yra Eurolygos čempionė, bet tai nereiškia, kad mes negalime laimėti“, – kalbėjo V.Masalskis.

– Bet esate užsiminęs, kad nepatekus į „Top 16“ etapą, komandoje gali būti pokyčių. Ar S.Weemsas galėtų tapti vienu iš jų? – 15min.lt paklausė V.Masalskio.

– Ne, tokie dalykai pas mus kol kas nesvarstomi. Jeigu ir bus kažkokie pasikeitimai, tai jie bus dar tik diskusijų klausimas. Nemanau, nes komanda žaidžia ir LKL, BBL finaliniame etape, VTB Vieningoje lygoje – juk nepaliksim komandos be žaidėjų.

– Netrūksta ir kalbų, kad traumų išretinta „Montepaschi“ norėtų susigrąžinti „Žalgiriui“ paskolintą Milovaną Rakovičių. Kiek tiesos šiuose pranešimuose?

– Niekas į mane nesikreipė – nei prašymais, nei el. laiškais. Apie M.Rakovičių į „Žalgirį“ neatėjo jokios informacijos nei iš agentų, nei iš klubų. M.Rakovičius yra paskolintas iki sezono pabaigos su pirmumo teise „Žalgiriui“ jį pasilikti ir kitam sezonui. Jeigu mes nenorėsime pasilikti, tada jis turės sugrįžti į Sieną.

– Tai bent iki Eurolygos pirmojo etapo pabaigos pokyčių komandoje neturėtų būti?

– Ne. Aš manau, kad šita sudėtimi mes esame pajėgūs išsikovoti vietą „Top 16“ etape. Mums tik reikėjo laiko priprasti prie naujo trenerio.

– Laimingas scenarijus – „Žalgiris“ patenka į „Top 16“ etapą, ar būtų ieškoma pasistiprinimo?

– Sunku atsakyti į šitą klausimą dabar, kol dar nepatekom. Kol kas negalvojame, kas bus, o sprendžiame dabartines užduotis, kurios dabar yra pačios svarbiausios.

– Ar DeJuaną Collinsą dar pamatysime žaidžiantį „Žalgirio“ komandoje?

– Šitas klausimas bus išspręstas rytoj (ketvirtadienį – red. past.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius