Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 17

„Žalgiris“ Rusijoje versis be turkų viliojamo Rimanto Kaukėno ir traumuoto Darjušo Lavrinovičiaus

Eurolygos reguliarųjį sezoną viršūnėje užbaigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalių seriją pasistengs pratęsti ir VTB Jungtinėje lygoje. Šį vakarą kauniečiai Žemutiniame Naugarde žais aštuntąsias rungtynes su vietos „Nižny Novgorod“ ekipa, o ketvirtadienį – su Krasnojarsko „Jenisej“ komanda.
Rungtynių akimirka
Rimantas Kaukėnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kartu su komanda į Rusiją sekmadienį dėl ligos neišvyko vienas komandos lyderių 35-erių Rimantas Kaukėnas, o šios dienos mače žalgiriečiams vis dar nepadės ir nugaros traumą besigydantis Darjušas Lavrinovičius. 

Savaitgalį užsienio žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad R.Kaukėnu rimtai domisi turkų Stambulo „Fenerbahce“ ekipa, tačiau „Žalgirio“ klubo atstovų tvirtinimu niekas iš Turkijos klubo vadovų į juos nesikreipė. 

Vis dėlto, R.Kaukėno ligos „istorija“ sukėlė dar didesnių  gandų – turkų žurnalistai jau spėjo, kad lietuvis Stambule galėtų pasirodyti dar iki pirmojo Eurolygos „Top 16“ turnyro mačo – gruodžio 26-ąją

Šešias pergales ir vieną nesėkmę savo sąskaitoje VTB turinčių Joano Plazos auklėtinių šią savaitę laukia varginantis kelionių maratonas po didžiąją Rusiją. Po mačo Žemutiniame Naugarde žalgiriečiai skris į Maskvą ir surengs kelias treniruotes. Jau trečiadienį Kauno ekipa keliaus į Sibirą. Krasnojarsko mieste ketvirtadienį laukia dar viena VTB Vieningosios lygos dvikova su vietos „Jenisej“ krepšininkais. 

Po 7 mačų „Žalgiris“ turi šešias pergales ir VTB Vieningosios lygos B grupėje užima antrąją vietą, nusileisdamas tik daugiau rungtynių sužaidusiam Maskvos CSKA (8-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius