-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 14

Majamio „Heat“ žvaigždynas tampa nebesustabdomas (video)

Devintą pergalę iš eilės Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo Rytų konferencijos Pietryčių diviziono lyderis Žydrūno Ilgausko Majamio „Heat“ (18 pergalių ir 8 pralaimėjimai) klubas.
Majamio krepšininkai šluoja varžovus nuo kelio
Majamio krepšininkai šluoja varžovus nuo kelio / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį namuose „Heat“ krepšininkai 96:84 (25:23, 28:31, 29:21, 14:9) nugalėjo trečią vietą Vakarų konferencijos Pietvakarių divizione užimančią Naujojo Orleano „Hornets“ (14/10) ekipą ir tapo šeštąja komanda, kuri laimėjo devynerias rungtynes iš eilės dešimties ir daugiau taškų skirtumu.

Tik trims klubams – Hjustono „Rockets“ (per 2007–2008 metų sezoną), Naujojo Džersio „Nets“ (2003–2004 m.) ir Vašingtono „Capitals“ (per 1946–1947 m. sezoną) – pavyko iškovoti dešimt pergalių iš eilės dešimties ir daugiau taškų skirtumu.

Starto penkete mačą pradėjęs lietuvis nugalėtojams pelnė 2 taškus, gynyboje atkovojo 8 ir perėmė 1 kamuolį, blokavo 3 varžovų metimus, išvengė klaidų, bet prasižengė 4 kartus. Per 21 žaidimo minutę (20:42) Ž.Ilgauskas pataikė vieną dvitaškį metimą iš keturių.

Vėl net 75 taškus nugalėtojams pelnė didysis trejetas: Dwyane'as Wade'as (32 tšk.), Chrisas Boshas (23 tšk. ir 11 atkovotų kamuolių) bei LeBronas Jamesas (20 tšk.)

„Tai buvo viena maloniausių pergalių šį sezoną, nes, žinote, mes žaidėme laukinį krepšinį. Mes vis geriau ir geriau suprantame vienas kitą“, – po pergalės sakė D.Wade‘as.

„Jie tai daro kiekvieną vakarą ir niekas negali jų sustabdyti“, – tikino „Hornets“ ekipos vyriausiasis treneris Monty Williamsas.

Trečią nesėkmę iš eilės patyrusių svečių gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Davidas Westas (26 tšk. ir 12 atkovotų kamuolių), Trevoras (13 tšk.) ir Chrisas Paulas (11 tšk.).

Tai buvo jau devinta „Hornets“ krepšininkų nesėkmė per pastarąsias dvylika rungtynių po ypač sėkmingo starto, kai iš pirmųjų dvylikos dvikovų buvo laimėtos net vienuolika.

Fantastiškas L.Jameso metimas:

 

VIDEO: LeBron over the backboard shot vs Hornets (Dec. 13, 2010)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius