Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 01

Žydrūnas Ilgauskas karjerą baigs Majamio „Heat“ klube

Lietuvos krepšininkas Žydrūnas Ilgauskas dar nežino, ar po šio sezono kabins batelius ant vinies. Užtat apsisprendė likti Majamyje ir nesiderėti su Niujorko „Knicks“ klubu. Užsienio žiniasklaidai krepšininkas teigė, kad paprasčiausiai daugiau nenori niekur kraustytis su savo šeima.
Žydrūnas Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas / Š. Mažeikos/BFL nuotr.

Dabar Ž.Ilgauskas sako turintis du pasirinkimus: baigti profesionalaus sportininko karjerą arba kitą sezoną vėl vilkėti Majamio „Heat“ marškinėlius.

Pastaruosius metus lietuvis su šeima gyvena Manhatano rajone: „Jau pakankamai prisikeliavau su savo šeima“, – teigė du vaikus su žmona Jennifer auginantis Ž.Ilgauskas.

Šaltinių teigimu, „Heat“ aukštaūgis prarado aistrą NBA krepšiniui. Rytų konferencijos finale Ž.Ilgauskas sėdėjo ant suolelio, o antrame etape su Bostono „Celtics“ žaidė keturiose rungtynėse ir iš viso aikštėje praleido 36 minutes.

Pirmame NBA finalo mače su Dalaso „Mavericks“ Ž.Ilgauskas aikštėje nepasirodė, tačiau žiniasklaidai tvirtino, jog dėl to nė kiek neišgyvena. Čempionų žiedas vis tiek bus toks pats.

Ž.Ilgauskas supranta, kad „Knicks“ reikia puolėjo, tačiau turi ir kitą nuomonę: „Manau, kad jiems reikia naujos gynybos sistemos. Būtent gynyba lemia pergalę atkrintamosiose rungtynėse.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius