Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 06

Žydrūnas Ilgauskas netrukus turėtų grįžti į „Cavaliers“

Žydrūnas Ilgauskas netrukus turėtų sugrįžti į Klivlando „Cavaliers“ klubą, rašo JAV žiniasklaida. Tiesa, jau ne kaip žaidėjas, o klubo darbuotojas. Kol kas nežinoma, kokios tiksliai pareigos bus pasiūlytos lietuviui.
Ž.Ilgauskas
Žydrūnas Ilgauskas „Cavaliers“ komandai atstovavo 1996–2010 metais. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„The Chronicle“ žurnalistas Rickas Nolandas aiškina, kad „Cavaliers“ vadovybė negali garsiai kalbėti apie galimybę įdarbinti Ž.Ilgauską todėl, jog vidurio puolėjas dar nesusitvarkė oficialių dokumentų dėl karjeros pabaigos. 36-erių Ž.Ilgauskas pakabinti sportbačius ant vinies nusprendė dar rugsėjo mėnesį.

Klivlande lietuvis žaidė beveik visą savo karjerą NBA lygoje – nuo 1996 metų naujokų biržos iki praėjusio sezono, kai paskui LeBroną Jamesą ir svajonę laimėti čempiono žiedą patraukė į Majamio „Heat“ klubą.

„Mes nepaprastai gerbiame Z (Ž.Ilgausko pravardė – aut. past.). Jis yra šio klubo širdis ir siela“, – neslėpdamas didžiulės pagarbos, tačiau aptakiai kalbėjo „Cavaliers“ generalinis direktorius Chrisas Grantas.

Taip pat verta pažymėti, kad 220 cm ūgio Ž.Ilgauskas yra „Cavaliers“ rekordininkas pagal atkovotus kamuolius (5 904), blokuotus metimus (1 269) ir sužaistas rungtynes (771), o Klivlando klubas lietuvį turėtų pagerbti pakeldamas jo marškinėlius į namų arenos („The Q“) palubes ir niekam daugiau neleisdamas žaisti su vidurio puolėjo nešiotu 11 numeriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius