Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 19

Išvarytą „Virtus“ trenerį gaudysiąs R.Šmitas papasakojo apie skausmingą savo traumą

Po 66 iš eilės sužaistų rungtynių Rolandas Šmitas turėjo stabtelėti ir stebėti savo komandos žaidimą iš šalies. Bet latvio skausmą dėl sužeistos čiurnos sumažino įspūdingas Kauno „Žalgirio“ žaidimas paminint 25-ąsias triumfo Eurolygoje metines.

28-erių latvis buvo trečias pagal sužaistas minutes „Žalgiryje“ iki praėjusio penktadienio, kai leisdamasis ant žemės Miunchene nesėkmingai pasuko koją ir paliko aikštę skausmo perkreiptu veidu.

Antrą sezoną Kaune rungtyniaujantis R.Šmitas iki šiol nebuvo praleidęs nė vienų iš 66 Eurolygos rungtynių, bet dabar jis yra priverstas stebėti „Žalgirio“ žaidimą iš šalies.

Po kauniečių pergalės prieš Bolonijos „Virtus“ su 15min pokalbiui stabtelėjęs latvis atskleidė, kad čiurnos sužeidimas buvo ypač stiprus.

„Nepamenu, kada buvau taip stipriai susižeidęs čiurną, – atviravo Latvijos rinktinės puolėjas. – Buvo labai skausminga, labai sunku. Vėliau tas stiprus skausmas praėjo, bet čiurna ištino. Dabar jau neturiu problemų eiti tiesia linija, bet bandant pasukti skausmas dar išlikęs.“

Paklaustas, kada tikisi sugrįžti ant parketo, R.Šmitas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius