Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 16

Apie skambutį E.Atamanui juokavęs Š.Jasikevičius: „Nemanau, kad jis atsilieps“

Tris pralaimėjimus iš eilės Eurolygoje patyręs Stambulo „Anadolu Efes“ (2-5) ketvirtadienį namie sutiks šešių pergalių seriją (visuose turnyruose) skaičiuojančią „Barcelona“ (5-2).
Rungtynių akimirka
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nepaisant skirtingų rezultatų, „Barcelona“ vadovaujantis Šarūnas Jasikevičius perspėja, kad nurašyti „Anadolu Efes“ jokiu būdu negalima.

„Atrodo, kad jie sezoną visada taip pradeda, tačiau vėliau gerokai pakelia savo žaidimo lygį“, – įspėjo Š.Jasikevičius.

„Jų situacija gana patogi. Nereikia žiūrėti į pastaruosius rezultatus, jie turi žaidėjų, kurie drauge žaidžia metų metus, o rungtynes laimi savo talentu. Mes tikrai turėsime kentėti“, – pridūrė lietuvis, netrukus prajuokinęs ispanų žurnalistus, kai sulaukė klausimo, ar, jo žiniomis, Shane‘as Larkinas bus pasirengęs padėti varžovams.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erginas Atamanas

„Nežinau. Šįvakar skambinsiu E.Atamanui paklausti, bet nemanau, kad jis atsilieps“, – šmaikščiai atsakė „Barcelona“ strategas.

Netrukus surimtėjęs jis dar kartą pabrėžė, kad nereikia apsigauti prastais „Anadolu Efes“ rezultatais, demonstruojamais kol kas.

„Jei kažkas laimi Eurolygą dvejus metus iš eilės, tai yra komanda, kurią nugalėti tikrai sunku. Turime gerbti čempionus.

Roko Lukoševičiaus / Scanpix nuotr./Vasilije Micičius
Roko Lukoševičiaus / Scanpix nuotr./Vasilije Micičius

Visi žino, ką jie sugeba. Žaidimo vadeles savo rankose laiko Vasilije Micičius ir Willas Clyburnas, Rodrigue'as Beaubois ir Elijah Bryantas pelno daug taškų, o Tiboras Pleissas arba Ante Žižičius gali bausti po krepšiu“, – dėstė Š.Jasikevičius.

„Mūsų reikalai šiuo metu klostosi gerai, tačiau negalime sustoti. Turime ir toliau progresuoti, nes ta ekipa, kuri progresuos labiausiai, ta ir turės didžiausius šansus laimėti“, – užbaigė „Barcelona“ strategas.

Katalonų ekipai Stambule padėti negalės Achilo sausgyslės traumą vis dar besigydantis lyderis Nikola Mirotičius bei peties skausmus pajutęs Kyle‘as Kuričius.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius