Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 04 02

„Barcelona“ futbolo žvaigždė prašosi į Šaro komandą: „Aš pasiruošęs!“

„Barcelona“ futbolo klubo legenda Carlesas Puyolis karjerą baigė dar 2014 metais, o praėjus septyneriems metams juokais prašosi sugrąžinamas į „Barcos“ sudėtį. Tiesa, ne į tos, kuriai atstovavo 15 metų, o į Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą krepšinio komandą.
Carlesas Puyolis (kairėje) juokais pasiprašė į Šarūno Jasikevičiaus komandą
Carlesas Puyolis (kairėje) juokais pasiprašė į Šarūno Jasikevičiaus komandą / Scanpix ir Getty Images/Euroleague.net nuotr.

1999-2014 m. „Barca“ spalvas gynęs C.Puyolis yra vienas Katalonijos futbolo simbolių.

Per daugelį metų jis tris kartus laimėjo UEFA Čempionų lygą, šešis sykius tapo Ispanijos čempionu, su Ispanijos rinktine po kartą triumfavo Europos ir pasaulio pirmenybėse.

„Scanpix“ nuotr./Carlesas Puyolis su UEFA Čempionų lygos taure
„Scanpix“ nuotr./Carlesas Puyolis su UEFA Čempionų lygos taure

Bet C.Puyolis žinomas ir kaip didelis krepšinio aistruolis. 2010-aisiais jis buvo tarp kelių „Barcelona“ futbolo žvaigždžių, kurios kartu su tuometiniu ir ką tik naujai išrinktu klubo prezidentu Joanu Laporta netikėtai pasirodė Paryžiuje vykusiame Eurolygos finale ir įkvėpė Juano Carloso Navarro vedamą „Barcą“, tapusią pajėgiausio žemyno turnyro nugalėtoja.

Ilgametis „Barcelona“ gynėjas dar karjeros metu dažnai šmėkštelėdavo „Palau Blagrauna“ arenoje per krepšinio „Barcos“ rungtynes, o pažaisti krepšinį nevengia ir pats.

Kad turi neblogus įgūdžius, C.Puyolis pademonstravo vaizdo įraše, kuris įsikėlė į instagramą. Jame katalonas švystelėjo „kiaurą“ tritaškį ir triumfavo iškėlęs rankas į orą.

„Aš pasiruošęs“, – pridūrė C.Puyolis, prie įrašo pažymėjęs ir Šarūną Jasikevičių, tarsi prašydamasis į krepšinio „Barcelona“ komandą.

Šaras, kurio komandos šįvakar laukia sunkios Eurolygos rungtynės Stambule prieš „Fenerbahče“, į C.Puyolio įrašą dar nesureagavo. Bet galbūt kauniečiui praverstų 178 cm ūgio kietakaktis gynėjas?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius