Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 26

„Barcelona“ tirono pokštai – žmonos skambutis nutraukė spaudos konferenciją

„Barcelona“ treneris Svetislavas Pešičius garsėja savo muštru, bet savaitgalį parodė, kad gali būti ir šmaikštus. Nuotaikos jam turėjo įpūsti dvi svarbios pergalės.
Svetislavas Pešičius
Svetislavas Pešičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Eurolygoje namuose 90:80 susitvarkęs su Milano „Olimpia“ ir pasiekęs 6 pergalę per 7 rungtynes, S.Pešičius mielai ilgiau galėjo pasidalinti savo mintimis apie mačą, jei ne vienas bet.

Viduryje atsakymo, kur 69-erių serbas ispaniškai aiškino „Barcelona“ pergalės detales, staiga suskambo trenerio telefonas.

„Mano žmona manęs laukia“, – šyptelėjo S.Pešičius.

Žurnalistai spaudos konferencijoje pradėjo juoktis. Pats strategas atsiprašydamas parodė visiems telefoną, pakilo iš vietos ir juokdamasis paliko spaudos konferenciją.

Nustebę žiniasklaidos atstovai ėmė dar garsiau kvatoti.

Savaitgalį „Barcelona“ vėl demonstravo gerą žaidimą. Katalonai namie 86:69 susitvarkė su Madrido „Real“ – buvęs žalgirietis Kevinas Pangosas prisidėjo 7 taškais ir 4 rezultatyviais perdavimais.

Po rungtynių S.Pešičius žurnalistams davė žinoti, kad šįkart žmonos skambutis spaudos konferencijos nebenutrauks.

„Šįkart turiu daugiau laiko atsakyti į jūsų klausimus. Žmona man sakė, kad nugalėjęs „Real“ šįvakar esu laisvas“, – juokėsi S.Pešičius, nugalėjęs principinius varžovus trečią kartą iš eilės.

„Barcelona“ tapo vienvalde Ispanijos čempionato lydere, o Eurolygoje su 6 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais rikiuojasi šeštoje vietoje.

„Šios pergalės mane džiugina. Mes žaidžiame labai gerą krepšinį, o tai dabar svarbu. Lapkritį labai reikšminga ne tik laimėti, bet tai, kaip laimime“, – pabrėžė S.Pešičius.

VIDEO: „Eurolygos diena“: kokią įtaką turės „Barcelona“ trenerio įžeidimas Šarui? (2/4)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius