-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 20

„Barcelona“ vadovas ramina aistras dėl Šaro: „Jokių greitų sprendimų“

Ispanijos sostinės dienraščiui „MARCA“ skalambijant apie suskaičiuotas Šarūno Jasikevičiaus dienas „Barcelona“ klube po nesėkmės Eurolygos pusfinalyje, klubo vadovas Juanas Carlosas Navarro ramina aistras. „Nevedame derybų nė su vienu kitu treneriu“, – 15min portalui sakė legendinis Barselonos krepšininkas.
Juanas Carlosas Navarro pasisakė apie Šarūno Jasikevičiaus ateitį Barselonoje
Juanas Carlosas Navarro pasisakė apie Šarūno Jasikevičiaus ateitį Barselonoje / 15min nuotr.

„Artimiausia ateitis – bandyti atsigauti po šios nesėkmės ir laimėti Ispanijos čempionatą, kuris mums yra labai svarbus. Sezono vertinimą darysime sezono pabaigoje. Mums liko pusantro mėnesio, per kurį turime išlikti kartu labiau nei bet kada anksčiau“, – sakė J.C.Navarro.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Šarūnas Jasikevičius
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Šarūnas Jasikevičius

„Barcelona“ vadovas ramino aistras dėl Šarūno Jasikevičiaus, kuriam Madrido sporto dienraštis „MARCA“ jau spėjo sukrauti lagaminus.

„Jokių greitų sprendimų. Pakalbėsime apie tai po sezono. Nuo rytojaus koncentruosimės į ACB, kad mums nesibaigtų taip, kaip pernai. Šiuo metu egzistuoja galimybė, kad jis liks, o su kitais treneriais mes nesame kalbėję“, – teigė J.C.Navarro.

Legendinis Ispanijos krepšininkas teigė, jog „Barcelona“ nesėkmę lėmė ir psichologija, ir taktiniai sprendimai.

„Manau, kad ne viskas buvo susiję su taktika. Be jokios abejonės, esu tikras, kad buvo taktinių nesėkmių, bet manau, kad tame dar daugiau buvo psichologijos, – sakė J.C.Navarro. – Nepaisant to, kad buvome pasiruošę, mes niekada nekontroliavome žaidimo tempo. Net tada, kai rungtynių rezultatas buvo lygus ir turėjome porą šansų išsiveržti į priekį. Deja, tai neįvyko. Nesėkmė yra visko derinys – nuo ​​trenerio iki paskutinio žaidėjo.“

„Stengiamės sukurti geriausią įmanomą komandą, klubas pasitiki mūsų darbu, o tai, manau, yra labai gerai. Bet tiesa, kad mes norėjome šios Eurolygos ir tai yra nusivylimas“, – pridėjo „Barcelona“ vadovas.

Roko Snarskio nuotr./Eli Ndiaye ir Nikola Mirotičius
Roko Snarskio nuotr./Eli Ndiaye ir Nikola Mirotičius

„Barcelona“ vadovas sulaukė klausimų apie Nikola Mirotičių, kuris penktadienį prieš „Real“ sužaidė blogiausias sezono rungtynes. Komandos lyderis iš žaidimo pataikė vos 1 metimą iš 10 bei surinko -3 naudingumo balus.

„Kaip sakė Nikola Mirotičius, mums nepavyko. Jis nesužaidė gerų rungtynių. Bet jei kažkam nesiseka, mes turime tam žaidėjui padėti, – sakė J.C.Navarro. – Jis turi kontraktą ir norime, kad geriausias Nikola nuo rytojaus padėtų mums laimėti šią svarbią ACB lygą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius