Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Bilietą į finalo ketvertą iškovojęs E.Atamanas priminė M.Grigonio žodžius

Dramatiškoje penkerių rungtynių serijoje triumfavęs ir po dvylikos metų Atėnų „Panathinaikos“ tarp keturių stipriausių Europos klubų sugrąžinęs Erginas Atamanas priminė Mariaus Grigonio žodžius.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / x.com nuotr.

Pirmąsias serijos rungtynes namuose pralaimėjusi Atėnų „Panathinaikos“ galiausiai Tel Avivo „Maccabi“ ekipą perlipo rezultatu 3-2.

Pagrindiniu pergalių kalviu paskutinėse dvejose akistatose tapo Kendrickas Nunnas, rinkęs po 26,5 taško ir 27 naudingumo balus, o po serijos patvirtinęs apie pratęstą sutartį su Graikijos grandu dvejiems metams.

Jau pirmajame sezone Atėnuose finalo ketvertą pasiekęs Erginas Atamanas auklėtinių buvo išmaudytas rūbinėje. Treneris po pirmųjų nesėkmingų rungtynių buvo pareiškęs, kad netreniruos komandos kitą sezoną, jei „Panathinaikos“ nepasieks finalo ketverto.

Praėjusią savaitę Atėnų ekipos žaidėjas iš Lietuvos Marius Grigonis žiniasklaidai teigė, kad tokio scenarijaus galimybė tolygi nuliui.

„Po pirmų rungtynių pasakiau, kad nebetreniruosiu „Panathinaikos“, jei nepateksime į finalo ketvertą, o Grigo (Marius Grigonis) vėliau teigė, kad nulis šansų. Žinoma, kad nulis šansų, nes mes laimėsime! – rūbinėje rėžė E.Atamanas. – Mėgaukitės, vyrai, kadangi atlikote gerą darbą, bet iki titulo liko dar dvi pergalės. Dar dvi!“

Pusfinalyje „Panathinaikos“ kausis su „Monaco“ ir Stambulo „Fenerbahče“ poros nugalėtojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius