Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 10 26

CSKA prezidentas niršta dėl neteisybės Eurolygoje: „Mes net negavome šanso!“

Tel Avivo „Maccabi“ dėl karinio Izraelio ir „Hamas“ konflikto Eurolygos namų rungtynes žais Belgrade, o toks sprendimas supykdė Rusijos klubo Maskvos CSKA vadovą Andrejų Vatutiną.
Aleksandras Vatutinas
Aleksandras Vatutinas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Antradienį Eurolygos posėdyje klubai nusprendė Tel Avivo „Maccabi“ leisti namų rungtynes žaisti Aleksandro Nikoličiaus arenoje Belgrade, kol situacija Gazos Ruože tarp Izraelio ir „Hamas“ nurims.

Teisybės šioje situacijoje pasigedo Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas, kadangi po Rusijos pradėtos invazijos į Ukrainą visi agresorės klubai iki šiol yra suspenduoti nuo tarptautinių turnyrų.

„Mes vis dar galvojame, jog prieš dvejus metus Maskvos CSKA buvo nušalinta dėl politinių priežasčių, nors oficialus paaiškinimas buvo vizų, kelionių ir saugumo problema, – Rusijos naujienų agentūrai TAAS sakė A.Vatutinas. – Noriu jums priminti, jog mes net neturėjome šanso aptarti galimybę rungtynes žaisti neutralioje arenoje. Vadovaujantis šia logika, mes turėjome balsuoti prieš tolimesnį „Maccabi“ dalyvavimą turnyre, bet tai būtų buvę neteisinga.“

CSKA vadovas neįžvelgia skirtumo, jog Rusija užpuolė Ukrainą, o šis karas jau pasiglemžė šimtus tūkstančių gyvybių, kai tuo metu Izraelis ginasi nuo „Hamas“ atakų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius