TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Atamanas išlaiko tikėjimą, kad laimės ketvirtfinalio seriją

Atėnų „Panathinaikos“ klubas atsidūrė per žingsnį nuo sezono pabaigos Eurolygoje, bet ekipos vyriausiasis treneris Erginas Atamanas baltos vėliavos dar nekelia.
Erginas Atamanas
Erginas Atamanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

PAO trečiose ketvirtfinalio rungtynėse 83:85 nusileido Tel Avivo „Maccabi“ ir serijoje iki trijų pergalių atsilieka 1-2.

Ketvirtas mačas bus žaidžiamas „Maccabi“ šio sezono namų arenoje Belgrade. Tikėtina, kad „geltoniesiems“ jau padės po traukos sveikstantis ir pastaruosius du mačus praleidęs naudingiausias žaidėjas Wade'as Baldwinas.

„Žaisime savo žaidimą. Žinoma, Baldwinas yra labai geras žaidėjas ir jiems praverstų, jei žaistų. Bet po pirmų trejų rungtynių dar tikiu, kad sugebėsime laimėti seriją, – prieš akistatą teigė E.Atamanas. – Manau, kad per pirmuosius du mačus žaidėme geriau, bet vieną iš jų pralaimėjome per paskutinę ataką. Trečiose rungtynėse „Maccabi“ žaidė žymiai geriau nei mes, nenusipelnėme laimėti, bet pabaigoje vis tiek turėjome ataką, per kurią padarėme klaidą ir pralaimėjome. Tačiau labai pasitikiu savo komanda, kuri demonstravo charakterį visą sezoną. Tikėjausi geresnių pasirodymų iš žaidėjų, kurie kol kas nežaidė gerai, nors tą darė visą sezoną.“

Savo ruožtu „Maccabi“ treniruojantis Odedas Kattashas nebėgo įvykiams už akių ir tikėjosi, kad jo komanda pademonstruos maksimalią koncentraciją šį vakarą.

„Mums svarbiausia, kad negalvotume apie penktąsias rungtynes. Turime ateiti į rungtynes su tinkamu nusiteikimu ir išmokti gautas pamokas iš antrųjų rungtynių. Turime išeiti į rungtynes su tokia pačia energija, būti agresyvūs ir būti pasiruošę visoms 40 minučių, per kurias galime nuveikti kai ką įspūdingo. Laukiame rungtynių“, – kalbėjo izraelietis.

„Maccabi“ ir „Panathinaikos“ rungtynės prasidės 21.45 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius