Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 11 30

Rungtynių lankomumo klastojimu apkaltinta Eurolyga ginasi

Ispanijos žiniasklaidos priemonė „Mundo Deportivo“ skelbia, kad Eurolyga klastoja Las Palmo „Gran Canaria“ ekipos namų rungtynių lankomumą.
Las Palmo „Gran Canaria“ – Maskvos CSKA
Las Palmo „Gran Canaria“ – Maskvos CSKA / „Scanpix“ nuotr.

Remiantis „Mundo Deportivo“, mače prieš Miuncheno „Bayern“ arenoje apsilankė 3872 žiūrovai, o štai Eurolyga skelbė, kad į tribūnas sugužėjo 9269 aistruoliai. Skirtumas – net 5397.

„Mundo Deportivo“ tęsia, kad mače prieš „Barcelona“ klubą iš tikro buvo 5285 žmonės, o oficialiai paskelbtas skaičius – 9789.

Remiantis Ispanijos interneto portalu, susitikimą su Maskvos CSKA stebėjo 7430 žiūrovų, o Eurolyga skelbė apie 9750 sirgalių.

Beveik dvigubai esą buvo išpūtas ir rungtynių prieš Tel Avivo „Maccabi“ lankomumas. Nors oficialiai pranešta apie 9177 sirgalius, „Mundo Deportivo“ rašo, jog tą mačą stebėjo 4931 žmogus.

Eurolyga atsakė į šiuos kaltinimus, kuriuos pavadino klaida ir pažadėjo ištaisyti skaičius.

„Bilietų pardavimų duomenis pateikia patys klubai, kurie skaičiuoja ir tuos žmones, kurie nusipirko bilietus, bet arenoje nepasirodė. Eurolyga niekada tyčia neskelbė klaidingos informacijos apie lankomumą“, – teigiama „Sportando“ pateiktame komentare.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius