Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 11 24

„Fenerbahce“ treneris Nevenas Spahija: „Mes privalome nugalėti „Lietuvos rytą“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos trečiadienį Eurolygoje laukia žūtbūtinis mūšis, tačiau tik dėl pergalės į aikštelę žengs ir Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkai. „Mes privalome laimėti, nes kovojame dėl pirmosios grupės vietos“, – sakė Turkijos čempionų vyriausiasis treneris Nevenas Spahija.
N.Spahija iš „Siemens“ arenos tikisi išsivežti pergalę
N.Spahija iš „Siemens“ arenos tikisi išsivežti pergalę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Lietuvos ryto“ (1:4) ir „Fenerbahce“ (4:1) klubų situacija B grupėje – visiškai priešinga. Lietuvos čempionai po pirmojo reguliariojo sezono rato yra tik kartą laimėję, o turkai tik kartą pralaimėję.

„Šios rungtynės mums bus vienos iš svarbiausių. Bus sudėtinga žaisti „Siemens“ arenoje, nes „Lietuvos ryto“ gerbėjų čia sukuriama atmosfera yra tiesiog neįtikėtina“, – teigė 2005–2006 metų sezoną Vilniuje dirbęs N.Spahija.

Strategas prisiminė, kad sezono pradžioje „Fenerbahce“ namuose be didesnio vargo 86:69 pranoko „Lietuvos rytą“, tačiau trečiadienio vakarą, jo manymu, bus kur kas sunkesnė kova.

„Lietuvos rytas“ žaidžia daug geriau, palyginti su sezono pradžia, taigi mums tai bus didelis iššūkis“, – pridūrė N.Spahija.

„Trečiadienio rungtynės mums – labai svarbios. Tam, kad grupėje užimtume pirmą vietą, turime laimėti. Taigi,  kaip ir per kiekvienas rungtynes, žaisime dėl pergalės“, – pridūrė „Fenerbahce“ puolėjas Emiras Preldžičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius