Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fenomenalu: Š.Jasikevičiaus komanda pasiekė Eurolygos tritaškių rekordą!

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“ (18-11) surengė dar vieną įspūdingą pasirodymą Eurolygoje. Turkijos klubas namuose 118:88 (22:19, 35:18, 28:24, 33:27) sutriuškino „Valencia“ (13-16) ekipą ir įsirašė trečią pergalę iš eilės.
Marko Guduričius
Marko Guduričius / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Turkijos klubas šiose rungtynėse pataikė net 24 tritaškius iš 38 ir užfiksavo naują moderniosios Eurolygos (nuo 2000 m.) rekordą.

Iki tol daugiausiai tolimų metimų buvo įmetęs kitas Turkijos klubas Stambulo „Anadolu Efes“ – 22.

118 taškų yra ir naujas Eurolygos sezono rezultatyvumo rekordas rungtynėse, kuriose neprireikė pratęsimo.

Įdomu tai, kad ankstesnis rekordas taip pat priklausė „Fenerbahče“, kuri prieš dvi savaites į Vitorijos „Baskonia“ krepšį įmetė 19 tritaškių ir net 111 taškų.

„Fenerbahče“ pasiekė ir naują klubo rezultatyvumo rekordą Eurolygoje.

Šaro komandos gretose įspūdingiausiai tolimus metimus svaidė Tyleris Dorsey. Graikijos pilietybę turintis krepšininkas pataikė net 8 iš 9 ir pakartojo asmeninį karjeros rekordą.

6 tritaškius pridėjo Scottie Wilbekinas, 4 – Nigelas Hayesas-Davisas, po 2 – Marko Guduričius ir Tarikas Biberovičius, po 1 – Amine'as Noua ir Nathanas Sestina.

„Fenerbahče“ visus taškus ant „i“ sudėjo dar antrajame kėlinyje, per kurį pataikė 7 tritaškius ir atitrūko net 20 taškų skirtumu – 57:37.

Galutinai savo pranašumą turkai įtvirtino per ketvirtą kėlinį, kurio metu įmetė dar 7 tritaškius ir užfiksavo naują lygos rekordą.

18-ą pergalę iškovojusi Šaro komanda pakilo į penktąją vietą Eurolygoje ir toliau siekia namų aikštės pranašumo atkrintamosiose varžybose. „Valencia“ nukrito į 11-ą poziciją.

„Fenerbahče“: Tyleris Dorsey 28 (8/9 trit.), Nigelas Hayesas-Davisas 21 (4/7 trit.), Scottie Wilbekinas 20 (6/10 trit.), Tarikas Biberovičius 12 (6 atk. kam.).

„Valencia“: Brandonas Daviesas 18 (29 naud. bal.), Jaredas Harperis ir Justinas Andersonas po 12, Damienas Inglisas 10.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius