-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 03

Gintaras Krapikas prieš rungtynes su „Anadolu Efes“: „Turėsime būti šiek tiek kitokie“

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo treneris Gintaras Krapikas pabrėžė, kad pergalė Eurolygos rungtynėse su „Anadolu Efes“ Stambule neužtikrina lengvo žaidimo ketvirtadienio vakarą Kaune. Varžovai atvyks išanalizavę savo klaidas ir tam reikės būti gerai pasirengus.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tokio lygio komanda ir tokio lygio treneris tikrai pasiruoš šioms rungtynėms, bus išanalizavę, dėl ko pralaimėjo namuose. Rytoj mums reikės tam būti pasiruošus. Reikės padaryti šiokių tokių pakitimų, kad nebūtume tokie pat, kaip susitikime Stambule“, – kalbėjo G.Krapikas.

Nors ketvirtadienį „Anadolu Efes“ ekipoje nežais pagrindinis vidurio puolėjas serbas Nenadas Krstičius, bet į šią ekipą po traumos sugrįžo jaunoji žvaigždė kroatas Dario Šaričius. „Pergalė žaidžiant su „Real“ be N.Kirstičiaus rodo, kad ši komanda moka žaisti ir be jo. Mums reikia būti tam pasiruošus“, – įsitikinęs treneris.

Ketvirtadienį „Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ rungtynės vyks neįprastai vėlai – 21.45 val., bet G.Krapikas tikisi, kad į areną susirinks daug sirgalių. „Džiugu, kad Eurolyga šias rungtynes paskelbė savaitės rungtynėmis, mus matys gal 150 šalių. Norėtųsi kuo geriau pasirodyti. Tikimės, kad susirinks daug sirgalių, nes jų palaikymo labai reikia. Tai parodė mačas su Madrido „Real“, – kalbėjo G.Krapikas.

Jis mano, kad ketvirtadienį rungtynės bus ne tokios greitos kaip žaidžiant su ispanų klubais. „Priešininkų treneris nelabai tokį žaidimą mėgsta. Jis yra labiau pozicinio, apskaičiuoto su iki galo atliekamais deriniais žaidimo šalininkas. Nemanau, kad rungtynės bus greitos, tačiau ne mažiau įdomios ir azartiškos“, – prognozavo G.Krapikas.

Stambule „Žalgiris“ įveikė  „Anadolu Efes“ 62:65 (12:16, 14:18, 16:16, 20:15).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius