-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 05

Graikijos grandų priešprieša susižavėjęs R.Pitino savo žaidėjams siūlė lygiuotis į L.Lekavičių 

Rickas Pitino, Atėnų „Panathinaikos“ treneris, po pralaimėjimo Pirėjo „Olympiakos“ ekipai gyrė Luką Lekavičių, kitiems savo žaidėjams pasiūlydamas imti pavyzdį iš lietuvio.
Rickas Pitino
Rickas Pitino / „Scanpix“ nuotr.

„Panathinaikos“ varžovų aikštėje Eurolygos rungtynes pralaimėjo 65:79 (14:16, 11:25, 15:18, 25:20), o L.Lekavičius per 22 minutes pelnė 10 taškų (2/8 dvit., 2/3 trit.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, kartą suklydo, gavo 2 blokus ir surinko 6 naudingumo balus.

„Turime išmokti žaisti išvykose, negalime tiesiog vaikščioti pro galines duris. Turime pasirengti ir būti agresyvūs. Šiandien daug ko išmokome. Žaidėme kietai, bet jie apžaidė mus. Norint laimėti išvykoje, neužtenka žaisti kietai. Turi pakelti savo žaidimą į kitą lygį“.

„Šįvakar neišvengėme klaidų, bet jei visi vaikinai ne tik žaistų kietai, bet ir pakeltų savo žaidimą į kitą lygį, kaip L.Lekavičius; jei kiekvienas vaikinas gynyboje ir puolime žaistų kaip L.Lekavičius – mes laimėtume. Net ir turėdami savų minusų“, – kalbėjo R.Pitino, pridūręs, kad tai išgauti ir yra jo, kaip trenerio, pagrindinis iššūkis.

„Scanpix“ nuotr./Rickas Pitino
„Scanpix“ nuotr./Rickas Pitino

66-erių amerikietis taip pat sakė, kad „Panathinaikos“ ir „Olympiakos“ priešprieša yra „geriausias dalykas, kokį yra matęs krepšinyje per 41 metus“.

„Ši priešprieša yra puiki. Jūs turite kažką labai, labai ypatingo. Mes JAV nieko panašaus neturime. Esu sužavėtas tuo, ką mačiau per paskutines 48 valandas. Man didelė privilegija būti čia ir tai patirti kaip treneriui“, – kalbėjo R.Pitino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius