Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 01

I.Brazdeikis po karjeros vakaro liko atviras kritikai: „Esu toli nuo to, koks galiu būti“

Kauno „Žalgiris“ nesugebėjo pamauti ant skydo Eurolygos čempionės Stambulo „Anadolu Efes“ ekipos, bet vieną pozityvą iš Turkijos kauniečiai parsiveš. Tai – karjeros mačą Eurolygoje sužaidęs Ignas Brazdeikis, tempęs savo komandą „Sinan Erdem“ arenoje trečiadienio vakarą.
Ignas Brazdeikis
Ignas Brazdeikis / zalgiris.lt nuotr.

Turėjęs ir gerų epizodų, bet kur kas dažniau strigdavęs Eurolygos komandų gynybinėse užkardose iki tol, I.Brazdeikis prapliupo taikliais metimais Stambule.

Jis jau pirmajame kėlinyje pataikė keturis dvitaškius ir pelnė 8 taškus, po dviejų kėlinių turėjo 13 taškų, o tikrą šou surengė trečio kėlinio starte, kai per kelias akimirkas pelnė 8 taškus iš eilės ir grąžino „Žalgirį“ į kovą.

I.Brazdeikis džiugino taikliais tritaškiais, kuriuos iki tol metė tik 20 proc. tikslumu, bei iš viso pasižymėjo 25 taškais (6/10 dvit., 4/5 trit., 1/2 baud.) ir 23 naudingumo balais. Abu rodikliai yra nauji Iggy rekordai Eurolygoje.

Visgi jo pastangų pergalei neužteko – „Žalgiris“ pralaimėjo 70:80.

„Sunkios rungtynės. Jaučiu, kad davėme jiems daug lengvų galimybių savo pramestais metimais iš po krepšio, metimais, kuriuos įprastai pataikome, o taip pat ir neišprovokuotomis klaidomis, kas leido jiems rinkti lengvus taškus. Manau, kad tai ir buvo esminis skirtumas rungtynėse“, – po nesėkmės kalbėjo I.Brazdeikis.

VIDEO: I.Brazdeikis: apie pramestus metimus, karjeros rungtynes ir tobulėjimą

Paklaustas apie savo paties tobulėjimą, Iggy teigė, kad kasdien jaučiasi vis geriau.

„Kiekvieną dieną jaučiuosi vis patogiau, mokausi, augu. Tai mano pirmi metai čia, tad pakilimų ir nuopuolių bus, bet turiu tęsti tobulėjimą, klausyti trenerių, pasitikėti komandos draugais ir savimi“, – kalbėjo žalgirietis.

Stambule jis atliko ir 3 rezultatyvius perdavimus, dažnai ne tik pats rinkdamas taškus, bet ir nusimesdamas kamuolį komandos draugams. Būtent šis aspektas sezono pradžioje dažnai buvo akcentuojamas I.Brazdeikio žaidime.

Anot paties krepšininko, jis vis dar gali tobulinti visus savo žaidimo komponentus.

„Galiu patobulinti kiekvieną savo žaidimo aspektą. Manau, kad dar esu toli nuo to žaidėjo, koks galiu būti. Esu atviras kritikai ir noriu tapti geresniu“, – teigė Iggy.

zalgiris.lt nuotr./Ignas Brazdeikis
zalgiris.lt nuotr./Ignas Brazdeikis

Paklaustas apie tai, ko pritrūko rungtynių pabaigoje, kai „Žalgiris“ likus minutei atsiliko tik 70:72, jis bedė pirštu į klaidas.

„Tiesiog padarėme keletą klaidų ir viskas. Komandinėmis pastangomis sugrįžome į rungtynes, tai parodo, kad kovojome, bet pabaigose privalome būti aštresni“, – pabrėžė I.Brazdeikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius