Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Į Kauną atvykstantis G.Bartzokas: „Žalgiris“ – kitokia komanda nei prieš 3-4 mėnesius“

Į Kauną atvykstančių Eurolygos vicečempionų Pirėjo „Olympiakos“ treneris Georgios Bartzokas negailėjo liaupsių „Žalgiriui“ ir pabrėžė, kad Lietuvos komanda žaidžia visiškai kitaip nei sezono pradžioje.
Kauno „Žalgiris“ – Pirėjo „Olympiakos“
Georgios Bartzokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prieš skrydį su žiniasklaida kalbėjęs 58-erių strategas prisiminė, kaip „Žalgiris“ žaidė iki taurių ir rinktinių pertraukos.

„Be jokių abejonių, mūsų varžovai yra fantastiškos formos. Trejose pastarosiose rungtynėse, kurias jie žaidė namuose su „Fenerbahče“, „Anadolu Efes“ ir „Panathinaikos“, jie dominavo. Tai labai gera komanda“, – teigė graikas.

Tiesa, tiek „Žalgiris“, tiek ir kitos komandos pastaruoju metu nežaidė Eurolygoje, o užsitęsusi pauzė įneša nežinomybės. Be to, G.Bartzokas kalbėjo ir apie savo komandos netektis, kurių – net keturios: nežais Giannoulis Larentzakis, Nazas Mitrou-Longas, Nigelas Williamsas-Gossas ir Nikola Milutinovas.

„Po 20 dienų pertraukos dėl taurių varžybų niekas nežino, kokia bus mūsų ir varžovų komanda. Tris dienas po taurės turnyro pailsėjome, dar buvome kupini adrenalino. Tačiau žaidėjai, atstovavę rinktinėms, yra kitokioje situacijoje. Kai kurie iš jų žaidė, kai kurie yra traumuoti. Mes netekome Larentzakio ir Mitrou-Longo, o tai skaudūs praradimai. Neturime ir Williamso-Gosso. O žaisime prieš gerą komandą, kuri nori patekti į įkrintamąsias. Jie kaunasi ir yra visai kitokia komanda nei prieš tris ar keturis mėnesius“, – pabrėžė graikų specialistas.

Pirmąsias rungtynes „Olympiakos“ prieš „Žalgirį“ žaidė dar lapkritį, kai namuose pasiekė įtikinamą pergalę 89:72. Nuo tada Kauno klube spėjo pasikeisti treneris – vairą perėmė Andrea Trinchieri.

G.Bartzokas išgirdo klausimą, kaip „Žalgiris“ pasikeitė su nauju vairininku.

„Jų rotacijos pasikeitė. Kas žaidžia penktoje, kas – ketvirtoje pozicijoje. Be to, jie agresyviai ginasi prieš kamuolį turinčius žaidėjus. Jie žaidė vienodai agresyviai per trejas pastarąsias savo rungtynes, tad turėsime būti susikoncentravę. Turime būti pasiruošę, nes priešingu atveju pralaimėsime“, – įspėjo G.Bartzokas.

Kauno ir Pirėjo komandų rungtynės penktadienį prasidės 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius