Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 30

Ilgai lauktas sugrįžimas: N.Mirotičius jungiasi prie „Barcelona“ ekipos

Šarūnas Jasikevičius gali džiaugtis – panašu, kad „Barcelona“ komandos lyderio Nikolos Mirotičiaus reabilitacija baigta.

Katalonijos žurnalistas Erickas Moleiro pranešė, kad jeigu neįvyks jokių paskutinių minučių pakeitimų, 31-erių puolėjas vyks su komanda į Berlyną, kur „Barca“ ketvirtadienį testuos ALBA ekipą.

Tiesa, tai dar nereiškia, jog N.Mirotičius žais „Mercedes-Benz“ arenoje. Anot žurnalisto, Šaras savo lyderio klausimą spręs prieš pat rungtynes.

Achilo sausgyslės trauma juodkalnietį, turintį ir Ispanijos pilietybę, sustabdė liepą, o dėl to N.Mirotičius praleido pirmuosius sezono mėnesius.

208 cm ūgio puolėjas tapo naudingiausiu Eurolygos krepšininku praėjusiame sezone, kai rinko po 16,9 taško, 5,2 atkovoto kamuolio ir 20,1 naudingumo balo.

Tiesa, „Barcelona“ net ir be ryškiausios savo žvaigždės šį sezoną žaidžia neblogai. Su 7 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais katalonai dalinasi 2–5 vietas Eurolygoje, o Ispanijoje su 7 laimėjimais ir 2 nesėkmėmis dalinasi 2–4 pozicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius