Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

Ispanijos žiniasklaida: Šarūnas Jasikevičius – sudėtingoje situacijoje

„Barcelona“ nutraukė dviejų pralaimėjimų seriją palauždama Kauno „Žalgirį“, tačiau Ispanija neliko labai sužavėta. Ispanijos ir Katalonijos regiono žiniasklaidos teigimu, „Barcos“ žaidimas nebuvo geras. Kita vertus, anot ispanų, kur kas sunkesnėje situacijoje yra žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Eurolyga | „Barcelona“ – Kauno „Žalgiris“ 92:86 | Barselona

„Žalgiris“ sugrįžo į „Palau Blaugrana“ antrą kartą šį sezoną, bet šį kartą su Šaru vyriausiuoju treneriu ir be į Milaną išvykusio Manto Kalniečio. Jasikevičiaus padėtis tikrai sunki – toks jausmas, kad dabar „Žalgiris“ labiau saugo ir ugdo jaunus žaidėjus, nei siekia greitų rezultatų, – rašė „El Pais“. – Nieko keisto, kad „Žalgiris dabar turi tik vieną pergalę ir šešis pralaimėjimus“.

Tiesa, ispanams patiko Š.Jasikevičiaus komandos rezultatas.

„Reguliariajame sezone „Žalgiris“ Barselonoje laimėjo daugiausia dėl Kalniečio, Jankūno ir Hanlano žaidimo (kartu surinko 47 tšk. ir 15 atk. kam.). Penktadienį vienintelis Jankūnas išsiskyrė 11-a taškų. Hanlanas nublanko, o Kalnietis žaidžia Milane. Likę žalgiriečiai bandė atlaikyti tempą, bet „Barcelona“ aukštesnio lygio komanda“, – rašė „AS“.

Užjautę žalgiriečius, ispanai atsisuko į saviškius ir negailėjo kritikos.

VIDEO: Rungtynių apžvalga: „Barcelona“ – Kauno „Žalgiris“

„Net ir su prasčiausia „Žalgirio“ gynyba Eurolygoje, kuri lemia dugną F grupėje, „Barcelona“ neišvengė problemų. Vienintelis būdas išlikti šioje tragiškoje grupėje yra laimėti. Bet „Barcelona“ žaidimas toliau kelia abejonių“, – rašė „El Mundo“.

„Nors „Žalgiris“ nepatyręs, bet iki paskutiniųjų minučių vertė prakaituoti katalonus, – rašė „El Periodico“. – Solidžių minučių buvo, bet akivaizdu, kad „Barcelona“ turi žengti didelį žingsnį į priekį, kad kitą savaitę gerai pasirodytų Karaliaus taurėje. Jų žaidimas dar neįtikina“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ianas Vougioukas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ianas Vougioukas

„Kaip sakoma, gerai, kas gerai baigiasi, bet komandos perspektyvos Karaliaus taurėje ir Eurolygoje tokios, kad „Barca“ privalo gerinti žaidimą“, – rašė „Sport.es“.​

Šaro, kaip vyriausiojo trenerio, sugrįžimas į „Palau Blaugrana“ nebuvo pernelyg sureikšmintas. 

„Žalgirio“ žaidimas Ispanijos žiniasklaidoje taip pat nesulaukė išskirtinio dėmesio. 

Bendras įspūdis toks, kad ispanai iš „Barcos“ tikisi gerokai daugiau, nei ji parodė rungtynėse su „Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius