Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 11 03

Ispanų žiniasklaida: iš Šaro spąstų išgelbėjo R.Fernandezo bombos

„Iš Jasikevičiaus spąstų išgelbėjo Gustavo Ayonas ir keturios Rudy Fernandezo bombos“, – tokia antrašte penktadienio Eurolygos mačą Kaune tarp vietos „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ apdainuoja didžiausias Ispanijos sporto dienraštis „Marca“.
Rudy Fernandezas ir Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / 15min koliažas

Šio dienraščio žurnalistas Jorge Quiroga nevynioja į vatą ir pripažįsta – dar nė viena komanda šį sezoną nebuvo taip arti pergalės prieš Eurolygos čempionus kaip „Žalgiris“.

„Tiesą sakant, rezultatas 90:79 ne visai atspindi tikrąjį vaizdą. Šaro vyrai nusipelnė tikrai daugiau, tačiau kaip ir visose šio sezono rungtynėse „Real“ sugebėjo sugniuždyti priešininkus lemiamomis minutėmis“, – rašo ispanų žiniasklaida.

Visgi ispanai ir toliau negaili komplimentų tiek Lietuvos čempionams, tiek Š.Jasikevičiui.

„Turbūt ne vienas turėjo iš nuostabos prisimerkti, kad patikėtų tuo, ką matė švieslentėje po pirmo kėlinio. „Žalgiris“ pirmavo 32:18, o Madridas buvo skaudžiai įkritęs į Š.Jasikevičiaus paspęstus spąstus. Jankūnas, Woltersas ir Milaknis taršė „Real“ gynybą, kuri Kaune buvo pristatyta kaip geležinė. Keturiolikos taškų deficitas – būtent nuo šios akimirkos čempionai pradėjo reaguoti“, – rašo „Marca“.

VIDEO: Pamatykite: dramatiška „Žalgirio“ kova su Eurolygos čempionais ir mirtini R.Fernandezo dūriai

Anot dienraščio, trečias kėlinys vėl buvo komplikuotas, bet Jaycee Carrollo ir Facundo Campazzo blyksniai leido čempionams likti žaidime.

„Bet čia ir dar kartą pamatėme, kad dabartinis „Real“ turi 16 žvaigždžių. Štai kodėl Pablo Laso žino, kad nesuveikus vienai figūrai, sėkmingai sužais kita. Tai ir leido išsivežti pergalę iš Kauno. Tuomet į sceną žengė Gustavo Ayonas – iš pradžių cementavęs Madrido ekipos gynybą, o galiausiai ir pradėjęs terorizuoti varžovus po jų krepšiu“, – mačą apibendrina didžiausias Ispanijos sporto dienraštis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius