-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 10

Išretėjęs „Partizan“ neturėjo jokių šansų Pirėjuje

Vos devyniais žaidėjais vertęsis Belgrado „Partizan“ (3-4) klubas nesugebėjo pratęsti savo trijų pergalių serijos Eurolygoje. Željko Obradovičiaus auklėtinius nugalėjo namuose žaidęs Pirėjo „Olympiakos“ (5-2) – 87:58 (22:14, 23:24, 23:16, 19:4).
Sasha Vezenkovas
Saša Vezenkovas / Scanpix/Stefanos Kyriazis / ipa-a/SIPA nuotr.

„Partizan“ šiose rungtynėse turėjo tik devynis žaidėjus – negalėjo rungtyniauti Danilo Andjušičius, Dante Exumas ir keli jaunesni žaidėjai.

Su itin trumpa rotacija žaidęs Belgrado klubas laikėsi du kėlinius, po kurių atsiliko tik 38:45, bet palūžo po ilgosios pertraukos.

Trečią kėlinį „Olympiakos“ užbaigė atkarpa 13:5, pabėgdamas 68:54, o per ketvirtąjį ketvirtį svečiai iš Serbijos sukrapštė tik 4 taškus ir neturėjo šansų parsivežti pergalę.

Po dviejų nesėkmių iš eilės laimėjęs Pirėjo klubas vejasi lyderius turnyrinėje lentelėje – Georgio Bartzoko auklėtiniai yra trečioje vietoje.

„Partizan“ nukrito į dvyliktą poziciją.

„Olympiakos“: Kostas Sloukas 17 (8 rez. perd.), Saša Vezenkovas 15 (7 atk. kam.), Giannoulis Larentzakis 14, Isaiah Canaanas, Kostas Papanikolaou ir Alecas Petersas po 10.

„Partizan“: Kevinas Punteris (1/7 trit.) ir Jamesas Nunnally (6 atk. kam.) po 14, Ioannis Papapetrou 12, Mathiasas Lessort'as 10 (6 atk. kam.).

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius