-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 04 25

Išsiskyrusios Eurolygos čempionų nuomonės: koviniai serbai ar karaliai iš Madrido?

Aštuonios komandos prilėkė paskutinį posūkį Eurolygos 2022-2023 m. sezono maratone. Į finišo tiesiąją išbėgs tik keturios stipriausios komandos, kurios paaiškės ketvirtfinalio serijose. Apie jas 15min kalbėjosi su trimis Eurolygos čempionais iš Lietuvos. Jūsų dėmesiui – Madrido „Real“ ir Belgrado „Partizan“ komandų akistata.

15min tęsia Eurolygos čempionų prognozių turnyro ketvirtfinaliams ciklą.

Šį kartą kadaise nugalėtojų taurę į viršų kėlę Ramūnas Šiškauskas, Robertas Javtokas ir Jonas Mačiulis atsakė į 15min klausimus apie intriguojančią „Real“ ir „Partizan“ akistatą.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Ramūnas Šiškauskas 2008 m.
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Ramūnas Šiškauskas 2008 m.

23 kartus per 34 rungtynes triumfavęs Madrido klubas užėmė trečiąją vietą reguliariajame sezone, bet neišvengė bangavimų ir traumų.

Tik dvi ryškiausios „Real“ žvaigždės Walteris Tavaresas ir Džananas Musa žaidė visose 34 rungtynėse, o net septyni žaidėjai praleido bent po šešerias rungtynes.

Savo ruožtu Željko Obradovičiaus treniruojamas „Partizan“ pagreitį įgavo antroje sezono pusėje – iš paskutinių 21 rungtynių reguliariajame sezone serbai laimėjo 16 ir su bendru 20 pergalių kraičiu įšoko į atkrintamąsias iš šeštosios pozicijos.

Scanpix/IMAGO/PanoramiC nuotr./Belgrado „Partizan“ komanda
Scanpix/IMAGO/PanoramiC nuotr./Belgrado „Partizan“ komanda

Be to, Belgrado klubas gerino lankomumo rekordus, kai kiekvienas jų rungtynes sezono pabaigoje stebėdavo daugiau nei 20 tūkst. sirgalių.

Kokią baigtį šioje serijoje prognozuoja Eurolygos čempionai iš Lietuvos, ar paveiks patyrusius „Real“ vilkus pragariška „Štark“ arenos atmosfera ir ar atkrintamosiose debiutuojantis Madrido klubo strategas Chusas Mateo paruoš siurprizų Željko Obradovičiui?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius