Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 07 12

Judesys Belgrade: atvyksta Eurolygos čempionas, išvyksta – „Kylanti žvaigždė“

Trečiadienį Eurolygos turguje ryškiausi yra abu Belgrado klubai, kurie pažėrę net keturis perėjimus.
Adamas Hanga, Mateušas Ponitka ir Yamas Madaras
Adamas Hanga, Mateušas Ponitka ir Yamas Madaras / 15min ir Scanpix nuotr.

15min jau rašė, jog Belgrado „Crvena zvezda“ paliks talentingasis aukštaūgis Filipas Petruševas, kuriam yra numatyta vieta kito sezono „Philadelphia 76ers“ komandoje.

Sirgalių nuotaiką turėtų pakelti Eurolygos čempiono Adamo Hangos atvykimas. Pastaruosius aštuonerius metus Ispanijoje žaidęs 34-erių vengras su „Crvena zvezda“ sudarė dvejų metų sutartį.

Praėjusiame Eurolygos sezone su Madrido „Real“ triumfavęs A.Hanga vidutiniškai rinko po 4,2 taško, 1,8 atkovoto kamuolio, 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir 4,1 naudingumo balo.

Roko Snarskio nuotr./Adamas Hanga
Roko Snarskio nuotr./Adamas Hanga

Raudonąjį Belgrado klubą šią vasarą dar papildė Dejanas Davidovacas, Milošas Teodosičius ir Marko Simonovičius, o sutartį pratęsė aukštaūgis Luka Mitrovičius.

Dušano Ivkovičiaus ekipoje kitą sezoną nebebus Luca Vildozos, Ognjeno Dobričiaus, Hassano Martino ir Filipo Petruševo, o pakeliui į Madrido „Real“ yra ir Facundo Campazzo.

Rinkoje nesnaudžia ir Belgrado „Partizan“, kurią trečiadienio popietę paliko praėjusio sezono Eurolygos „Kylanti žvaigždė“. 22-ejų metų 190 cm ūgio Yamas Madaras sudarė trejų metų sutartį pagal formulę „2+1“ su Stambulo „Fenerbahče“ ekipa.

Željko Obradovičiaus klubą jau paliko Mathiasas Lessortas, Dante Exumas ir Ioannis Papapetrou. Ant lagaminų sėdi ir puolėjas Jamesas Nunnally.

„Partizan“ marškinėlius ir kitą sezoną vilkės lyderiai Kevinas Punteris ir Zachas LeDay bei vietinis herojus Aleksa Avramovičius, o prie jų prisijungti turėtų ir Lenkijos krepšinio žvaigždė Mateuszas Ponitka.

Serbijos žiniasklaida skelbia, jog Atėnų „Panathinaikos“ ekipoje praėjusį sezoną žaidęs 29-erių metų 198 cm ūgio puolėjas yra arti susitarimo su „Partizan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius