Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 07

Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza: „Pralaimėjome komandai, kuri bus Eurolygos viršūnėje“

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą dar kartą apmaudžiai pralaimėjo Madrido „Real“ vieno taško skirtumu (104:105). Šį kartą – 15 tūkst. savų žiūrovų akivaizdoje. Tačiau kauniečių treneris Joanas Plaza tikino šiandien labiau nei bet kada didžiuojasi savo žaidėjai.
Kauno „Žalgiris“ – Madrido „Real“
Joanas Plaza / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ispanas neslėpė apmaudo, kad iš rankų išsprūdo labai svarbi pergalė, tačiau įžvelgia ir šviesių pralaimėjimo pusių: „Kitą kartą tokių klaidų žaidėjai jau nedarys“.

„Daugiau nei bet kada didžiuojuosi šiuo klubu, šiuo miestu, šia šalimi. Dėkoju savo žaidėjams, nes jie atidavė daug jėgų aikštelėje. Tai buvo puikus spektaklis žiūrovams, krepšinio gerbėjams, deja, mes jį pralaimėjome. Pralaimėjome komandai, kuri bus šį sezoną Eurolygos viršūnėje.“, – nuo rėkimo per rungtynes užkimusiu balsu teigė J.Plaza.

Trenerio įsitikinimu, pralaimėjimą lėmė smulkios detalės. „Pirmavome pagal statistinius rodiklius, tačiau pralaimėjome. Pralaimėjome dėl smulkių detalių. Labai svarbūs epizodai buvo, kai varžovai atkovojo kelis kamuolius puolime. Madrido žaidėjai labai taikliai metė baudas, atakavo iš toli.

Galima kalbėti apie smulkias detales, lėmusias pralaimėjimą, tačiau reikia suprasti, kad žaidėme prieš aukščiausio lygio komandą. Galbūt mūsų žaidėjai ir nėra NBA lygio, bet sezono metu buvo ir puikių rungtynių, buvo ir kvailų klaidų“, – svarstė J.Plaza.

Tačiau strategas neslėpė apmaudo, kad rungtynių pabaigoje nebuvo įgyvendinti jo nurodymai. Nepaisant to, kad dėl pralaimėjimo jis kaltina save, o ne krepšininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius