-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 02

Kauno „Žalgirio“ varžovai įsitikinę, kad jiems nugalėti padės ir sirgaliai

Du pralaimėjimus Eurolygos „Top-16“ etape patyręs Kauno „Žalgiris“ trečiadienio vakarą stoja į kovą su dviejų lietuvių atstovaujama „Fenerbahce Ulker“ ekipa. Ši komanda kol kas nepatyrė pralaimėjimų ir pirmauja H grupėje. Kauniečių varžovai spėja, kad laukia sunki kova, tačiau tiki, jog namų sienos padės nugalėti.
Neveno Spahijos treniruojama komanda sieks trečiosios pergalės iš eilės.
Neveno Spahijos treniruojama komanda sieks trečiosios pergalės iš eilės. / „Scanpix“ nuotr.

„Mes neabejojame, kad mačas bus labai įtemptas ir sudėtingas. Praėjusiame ture „Žalgiris“ puikiai kovojo su „Olympiacos“, nors ir nepasiekė pergalės. Ši komanda turi labai daug talentų ir naują trenerį, o šioms rungtynėms turėjo daug laiko pasiruošti. Kiekvienas rungtynes jie žaidžia vis geriau. Žinoma, mes taip pat. Nuostabi mūsų arenos atmosfera ir puikūs sirgaliai šiandien mums bus labai svarbūs“, – sakė „Fenerbahce Ulker“ treneris Nevenas Spahija.

„Mes norime išlaikyti pirmą vietą grupėje, tačiau šis mačas mūsų priešininkams bus taip pat labai svarbus. Galbūt tai bus jų paskutinis šansas. Mes ketiname demonstruoti tokį pat gerą žaidimą, kaip ir anksčiau. Tik taip gerai ir sunkiai gindamiesi pasieksime pergalę. Be to, padedami sirgalių, manau, šį vakarą nugalėsime“, – kalbėjo puolėjas Emiras Preldzičius. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius