Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 04

Kito Europos čempiono į Stambulą kviestas K.Prepeličius pasirinko Valensiją

2017 metų Europos čempionate puikiu žaidimu auksinėje Slovėnijos rinktinėje save pristatęs Klemenas Prepeličius tapo naujausiu „Valencia Basket“ klubo pirkiniu, praneša „Sportando“ žurnalistas Emiliano Carchia.
Klemenas Prepeličius
Klemenas Prepeličius / Euroleague.net nuotr.

Nors apie taikliarankio gynėjo ir Valensijos ekipos derybas buvo kalbama kurį laiką, jas netikėtai sudrumstė naujasis Stambulo „Fenerbahče“ treneris Igoris Kokoškovas.

Būtent serbas buvo Slovėnijos rinktinės pergalių architektas praėjusiame Europos čempionate, o pirmuoju savo pirkiniu naujajame klube užsigeidė gerai pažįstamo Klemeno Prepeličiaus.

Nepaisant to, kad „Fenerbahče“ slovėnui pasiūlė didesnę algą nei „Valencia Basket“, krepšininkas pagal formulę „2+1“ sukirto rankomis su Ispanijos klubu.

27-erių 191 cm ūgio gynėjas pastaruosius du sezonus priklausė Madrido „Real“, tačiau 2019-2020 metų sezone buvo paskolintas Badalonos „Juventut“, kuriame tapo tikru lyderiu – Europos taurėje rinko po 17 taškų ir 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius