Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 10 22

Kleiza patenkintas savo vaidmeniu Pirėjuje

Pirėjo „Olympiacos“ puolėjo Lino Kleizos debiutas Eurolygoje buvo pažymėtas ne tik komandos pergale, tačiau ir puikiu individualiu pasirodymu. „Komandos draugai man puikiai skirstė kamuolius“, – po rungtynių prisipažino lietuvis.
L.Kleiza patenkintas savo vaidmeniu „Olympiacos“ klube
L.Kleiza patenkintas savo vaidmeniu „Olympiacos“ klube / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eurolyga

Lietuvis per 23 minutes į varžovų krepšį įmetė 23 taškus bei po krepšiu sugriebė 9 kamuolius, o Eurolygos naujokams Orleano „Entente“ krepšininkams taip ir nepavyko įminti L.Kleizos mįslės.

Komandos draugai man puikiai skirstė kamuolius. Man patinka mano vaidmuo komandoje. Jis daug svarbesnis nei Denverio „Nuggets“ ekipoje“, – kalbėjo „Olympiacos“ pergalės kalvis.

Graikijos vicečempionai prancūzus nugalėjo 22 taškų skirtumu (94:72) ir didesnio pasipriešinimo nesulaukė. Tačiau „Olympiacos“ krepšininkai neketina prarasti budrumo.

„Gerbiame kiekvieną varžovą. Eurolygoje nėra lengvų rungtynių bei silpnų priešininkų, todėl turi būti labai atsargus. Norime laimėti kiekvieną susitikimą ir nedideliais žingsniais žengiame savo tikslo link“, – teigė L.Kleiza.

Lietuvos rinktinės puolėjas jau poryt debiutuos ir Graikijos krepšinio lygoje. Pirėjo klubas susitiks su Salonikų „Aris“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius