-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 16

Kuriozas: po smūgio į veidą – komiška Nigelo Hayeso vaidyba

Šmaikštusis Lietuvos čempionų legionierius Nigelas Hayesas surengė spektaklį „Žalgirio“ arenoje. Dvikovoje su Stambulo „Anadolu Efes“ sugėręs nemalonų kamuolio smūgį į veidą, 25-erių amerikietis komiškai krito ant parketo ir sukėlė komandos draugų šypseną.

Smagus epizodas įvyko pirmojo kėlinio pradžioje, kai griūdamas ant parketo žalgirietis Steve'as Vasturia šveitė kamuolį nuo savęs ir šis netyčia tėškėsi tiesiai N.Hayesui į veidą.

Amerikietis po smūgio akimirką sustingo, o netrukus griuvo kaip kortų namelis ant žemės.

Žalgiriečiai šypsojosi išvydę šmaikščią N.Hayeso vaidybą, o po pergalės Thomas Walkupas instagrame dalijosi šiuo vaizdeliu ir užrašė „mintimis ir maldomis esame su tavimi, Nigelai“.

Linksmą epizodą galite pamatyti 15min video:

VIDEO: N.Hayeso kvailionės: komiška reakcija po smūgio į veidą

Smūgis neišmušė N.Hayeso iš vėžių. 11 taškų per pirmąjį kėlinį sumetęs puolėjas iš viso surinko 17 taškų (3/5 trit.) ir 23 naudingumo balus. Tai buvo geriausios legionieriaus Eurolygos rungtynės šį sezoną.

VIDEO: Ledai pralaužti: N.Hayesas užkūrė „Žalgirio“ puolimo variklį

Pasitikėjimą savo metimu atgavęs N.Hayesas po mačo šmaikštavo, kad prieš tai dėl žaidimo sulaukė priekaištų net iš savo mamos.

„Vakar facetime'u kalbėjau su mama ir seserimi. Jos pasakė, kad turiu žaisti geriau ir prašė manęs tą daryti agresyviai. Tad tiesiog stengiausi būti agresyvus ir padėti komandai, kuo tik galiu, – 15min pasakojo krepšininkas. – Ar dabar jos bus patenkintos? Nežinau, rūbinėje reikės pasižiūrėti, ką jos parašė. Bet abejoju, nes mano mama yra Mergelė. Ir kaip dainuoja Prince'as, „mano mama niekada nebūna patenkinta“. Tokia ir mano mama.“

VIDEO: N.Hayesas: kodėl sužaidžiau gerai? Mama su sese paskambino

Tą vakarą sėkmingas buvo ne tik Nigelas, bet ir visas „Žalgiris“. Martino Schillerio auklėtiniai 89:73 nepaliko vilčių Stambulo „Anadolu Efes“. Pasiekę 4 pergales iš 4, žalgiriečiai įsitvirtino pirmoje Eurolygos turnyro lentelės pozicijoje.

VIDEO: Pasakiškas startas tęsiasi: įspūdingos „Žalgirio“ pergalės akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius